RX 580 satıp GTX 1650 alınır mı?

Nasıl kovalayacağım hocam? Fiyatlar ne zamana düzelir yani? Kart satıldı sayılır şu an.

RTX 3060 henüz çıkmadı. Önümüzdeki günlerde yüksek ihtimal 3500-4500 arası bir fiyattan çıkacak. Araştırmanı öneririm.
Tabii kart çıktığı gibi stoklar bitecektir. Sıkı takip edip elini hızlı tutman lazım.

RTX 3060 henüz çıkmadı. Önümüzdeki günlerde yüksek ihtimal 3500-4500 arası bir fiyattan çıkacak. Araştırmanı öneririm.
Tabii kart çıktığı gibi stoklar bitecektir. Sıkı takip edip elini hızlı tutman lazım.
Tamamdır hocam. Fakat 3500-4000TL arasında çıkacağından emin miyiz? O fiyatlarda çıkmazsa sorun olur çünkü benim için.

Referans model 3200TL fakat markalar ne kadara çıkarır bilemeyiz. Tahminler ise genel olarak bahsettiğim 3.5-4.5K arası.
GameGaraj, İtopya, sinerji gibi sitelerin canlı destekleriyle görüşüp onlardan da bilgi almak lazım.

25 şubatta NVIDIA'nın sitesinde de satışa çıkacakmış galiba. Diğer sitelerde de aynı tarihte çıkar. Bu kartları bekleyen devasa bir kitle var haberiniz olsun saatler içinde stoklar eriyecektir.

Referans model 3200TL fakat markalar ne kadara çıkarır bilemeyiz. Tahminler ise genel olarak bahsettiğim 3.5-4.5K arası.
Hocam 25 şubat çıkış tarihi olarak gözüküyor. 25 Şubat'ta sadece referans kart mı yoksa tüm kartlar mı çıkacak? Bir de referans kartı nereden/hangi siteden temin edebiliyoruz?

Bir de referans kartı nereden/hangi siteden temin edebiliyoruz?

En altta beni haberdar et kısmı var oradan stok gelince bildirim alıyorsunuz. Onun dışında ben de bilmiyorum nasıl alındığını. Kendi sitesinde de satacak mı satacaksa Türkiye garantisi olacak mı gibi sorular var aklımda.

GameGaraj, İtopya, sinerji gibi sitelerin canlı destekleriyle görüşüp onlardan da bilgi almak lazım.

25 şubatta NVIDIA'nın sitesinde de satışa çıkacakmış galiba. Diğer sitelerde de aynı tarihte çıkar. Bu kartları bekleyen devasa bir kitle var haberiniz olsun saatler içinde stoklar eriyecektir.
Tamamdır teşekkürler hocam. Bir de kartın kağıt üstünde diğer kartlarla performans açısından gösterildiği bir liste vs. var mı acaba?

RX 580'den 1650 geçmek FPS farkı yaratmaz, aksine düşürebilir. Onun yerine 1660 Super veya 5500XT alın. RTX 3060 madencilik faciasından dolayı en düşük 6000TL olacağını düşünüyorum.
Hocam zaten FPS'imi arttırmak istemiyorum. Konuyu iyi okuyun lütfen. Amacım elimde 2 bin civarı nakitle beraber en az FPS kaybına uğramak. RTX 3060 ise Nvidia'nın kendi sitesinde 3500 olarak gözüküyor. Onu almak her ne kadar referans kart olsa da daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı