RX 580 sıcaklığı format sonrası düştü

89 dereceyi nasıl gördün? Kasanın hava sirkülasyonu bayağı kötü olması lazım 89 için ben Max 75 leri görüyorum.
Peki sence önceden Windows kendi sitesinden değilde başka bir siteden Usb hazırladığım için olabilir mi? Çünkü Format atarken bu sefer kendi sitesinden yaptım.

RX 580 STRIX ile 60 derece üzerini hiç görmedim. 89'u nasıl başardın?

Aldığım günden beri böyle bu kart ısnıyor. Ama sanırım Windows ile alakalı ilk PC'yi aldığımda Windows'u bir siteden indirmiştim. Ama bu sefer orijinal siteden indirdim. Önceden boşda 55 derece idi şu an 42.

Aldığım günden beri böyle bu kart ısnıyor. Ama sanırım Windows ile alakalı ilk PC'yi aldığımda Windows'u bir siteden indirmiştim. Ama bu sefer orijinal siteden indirdim. Önceden boşda 55 derece idi şu an 42.

Fan hızını otomatiğe alıp 10 dakikalık FurMark testi yap eğer ki 85 derecenin üzerine çıkarsa önlem almanın vakti gelmiş demektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı