RX 580 sistem aniden kapanıyor

Berke19

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC sebepsiz yere aniden kapaniyor. Sebebini anlayamadim. FIFA 23 girdigjmde direk PC kendini kapatiyor (bazen girdikten 3-4dk sonra) diger oyunlarda da denedim boyle bir sorunla karsilasmadim(The Walking Dead ve Dead Cells oynadim)
Sistem;
  • XFX RX580 8 GB.
  • Ryzen 3 3100.
  • GeIL 2x8 16 GB 3000MHz RAM.
  • ASRock B550 anakart.
  • Cooler Master G750M Power Supply.
  • Seagate 320GB HDD.
Sorunun HDD'den kaynakli oldugunu dusunuyorum. Saglik testi yaptığımda iyi gosteriyor sagligini. Ancak Görev Yöneticisi'nde disk kullanimi 100 olarak gozukuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı ve işlemci sıcaklıklarınız nedir? Disk kullanımının 100 olması normal bu arada.

Hocam muhtelemen ekran kartınızda WattMan hatası var RX500 serisinde çok yaygın bir hatadır driveriniz güncel değilse güncelleyin güncel ise eski sürümleri yüklemeyi deneyiniz.
denedim alma olmadi yine

Hocam muhtelemen ekran kartınızda WattMan hatası var RX500 serisinde çok yaygın bir hatadır driveriniz güncel değilse güncelleyin güncel ise eski sürümleri yüklemeyi deneyiniz.

Ayrica sadece FIFA'ya girince sistem gucunu kesiyor FIFA'ya giriyorum ana ekranda sicaklik 40-45ten bir anda 60a kadar artiyor sonra PC kapaniyor fanlar donmuyor ama tekrar actigimda sorunsuz sekilde açiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…