RX 580 sistem çok geç kapanıyor

Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar herkese iyi geceler, bilgisayarıma upgrade yaptıktan beridir bu sorunla cebelleşiyorum. Bilgisayarımın kapanması en az 10 dakikayı alıyor bazen kapanması yarım saat bile sürüyor. Bilgisayarıma işlemci, anakart ve RAM takviyesi yaptıktan sonra temiz kurulum Windows 10 kurdum. Ancak dediğim gibi bu olaylardan sonra bilgisayar geç kapanmaya başladı. Tüm sürücüler ve driverlar güncel. HD Tune programı ile HDD de tarama yaptım ancak herhangi bir bad sector çıkmadı. Cidden bu durum sıkmaya başladı. Sebebi ne olabilir?

Arkadaşlar herkese iyi geceler, bilgisayarıma upgrade yaptıktan beridir bu sorunla cebelleşiyorum. Bilgisayarımın kapanması en az 10 dakikayı alıyor bazen kapanması yarım saat bile sürüyor. Bilgisayarıma işlemci, anakart ve RAM takviyesi yaptıktan sonra temiz kurulum Windows 10 kurdum. Ancak dediğim gibi bu olaylardan sonra bilgisayar geç kapanmaya başladı. Tüm sürücüler ve driverlar güncel. HD Tune programı ile HDD de tarama yaptım ancak herhangi bir bad sector çıkmadı. Cidden bu durum sıkmaya başladı. Sebebi ne olabilir?
Bu süre zarfında windows kapatılıyor yazıyor mu yoksa windows kapanıp bilgisayarın kapanmasını mı bekliyorsun.

Hocam RX 580 ve R3 3100 sistemli bilgisayarıma 500W yetmeyecektir. Minimum 650W düşünüyorum. Ne önerirsiniz ?

Tabi bütçeniz nedir bilmiyorum ama 650w sağlam iyi bir psu 550 liradan yukarı olur bence.

Tabi bütçeniz nedir bilmiyorum ama 650w sağlam iyi bir psu 550 liradan yukarı olur bence.
Açıkçası o kadar fazla para veremem ancak 600W da yeterli olacağını düşünüyorum açıkçası. En fazla 450 TL verebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı