RX 580 sistem Dying Light'ta kaç FPS verir?

TON 618

Centipat
Daha fazla  
Bende RX 580 8 GB ekran kartı vardı. Sonra çalışmadı nedensiz yere bende adama iade ettim zorla sonra evde AMD HD 5450 2 GB ekran kartı vardı. Onu kullanıyorum işlemci olarak Ryzen 5 2600 ve 16 GB RAM var Dying Light'ta kaç FPS verir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende RX 580 8 GB ekran kartı vardı. Sonra çalışmadı nedensiz yere bende adama iade ettim zorla sonra evde AMD HD 5450 2 GB ekran kartı vardı. Onu kullanıyorum işlemci olarak Ryzen 5 2600 ve 16 GB RAM var Dying Light'ta kaç FPS verir?
Hocam oyun 2015 yapımı zaten. Laptoplarda sıkıntısı vardı ben 4060 ile 30 fps oynadığımı hatırlıyorum fakat o ekran kartı ile orta ayarlarda çok rahat bir şekilde masaüstü sistemle 60 fps altını görmezsiniz diye düşünüyorum

Dying light 2 de 50-60-70 fps duruma göre alabiliyordum. Yapacağın grafik ayarına göre değişir. Ben çok düşükte oynamaktan nefret ettiğim için orta yüksek ayarlarda yer yer 50 fps leri alıyordum fakat güzeldi.
Bu arada 580 4gb ekran kartım vardı. 8gb ile daha iyi değerler alırsın.

Dying Light 2 de 50-60-70 FPS duruma göre alabiliyordum. Yapacağın grafik ayarına göre değişir. Ben çok düşükte oynamaktan nefret ettiğim için orta yüksek ayarlarda yer yer 50 FPS'leri alıyordum fakat güzeldi.
Bu arada 580 4 GB ekran kartım vardı. 8 GB ile daha iyi değerler alırsın.

Benim 8 GB değil o çalışmadı bozuldu yanlış okudun herhalde şu anda AMD HD 5450 2 GB'lik kartım var.

Adam RX 580 kartım vardı iade ettim demiş ama başlıkta RX 580 sistem yazıyor. Sayın moderatörler lütfen kendinizce düzeltme yapmayın.

Adamlar direk ilk gördüğünü yazıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı