RX 580 sistem Valorant'ta ekran kapanıyor

Rey Kaan

Centipat
Daha fazla  
  • RAM 4x4 1600 MHz.
  • Ekran kartı Sapphire RX 580 Pulse 8 GB
  • Anakart HP proliant ML310e gen8 V2 System board.
  • İşlemci Intel Xeon 1220 V2 3.10GHz
  • Kasa HP proliant ML310e gen8 V2 (kule tipi server kasa)
  • Güç kaynağı 460x2 W
  • Kapasite 2TB.

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 ay önce ekran kartı aldım. Sapphire RX 580 Pulse 8 GB sıfır ilk hafta hep ekran kapanıyordu. Her oyunda ondan sonra düzeldi hiçbir sıkıntı olmadı 5 gün önce tekrar başladı. Fakat sadece Valorant'ta ekranım kapanıyor başka oyunlarda kapanmıyor. Diğer oyunlarımın hepsini 1 saat oynadım ama kapanmadı. Ama Valorant da en fazla 2 maç bazen 1 maç bile giremiyorum. Neden olabilir? Zaten monitörüm eski diye yeni monitör alacağım. Ve monitörümden olabilir mi desem diğer oyunlarda sıkıntı yok.

• RAM 4x4 1600 MHz.
  • Ekran kartı Sapphire RX 580 Pulse 8 GB
  • Anakart HP proliant ML310e gen8 V2 System board.
  • İşlemci Intel Xeon 1220 V2 3.10GHz
  • Kasa HP proliant ML310e gen8 V2 (kule tipi server kasa)
  • Güç kaynağı 460x2 W
  • Kapasite 2TB.

Merhaba arkadaşlar. Ben 3 ay önce ekran kartı aldım. Sapphire RX 580 Pulse 8 GB sıfır ilk hafta hep ekran kapanıyordu. Her oyunda ondan sonra düzeldi hiçbir sıkıntı olmadı 5 gün önce tekrar başladı. Fakat sadece Valorant'ta ekranım kapanıyor başka oyunlarda kapanmıyor. Diğer oyunlarımın hepsini 1 saat oynadım ama kapanmadı. Ama Valorant da en fazla 2 maç bazen 1 maç bile giremiyorum. Neden olabilir? Zaten monitörüm eski diye yeni monitör alacağım. Ve monitörümden olabilir mi desem diğer oyunlarda sıkıntı yok.
Hocam güç kaynağı 460x2 W yazmışsınız eğer düz 460W ise PSU'nuz yetmiyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı