Oghun
Hectopat
Hocalarım yarın RX580 sisteme mesaj çekeceğim hangi testleri istemeliyim. Sizinle paylaşırım gelince.
Hocam RX 580 Tavsiye etmem sorunlu kart ama siz bilirsiniz.Hocalarım yarın RX580 sisteme mesaj çekeceğim hangi testleri istemeliyim. Sizinle paylaşırım gelince.
Furmark 1080p testi iste. Kaç derece? Yüzde kaç fan hızı? Max kaç derece görmüş? Burdan mining kart mı değil mi anlarız.Hocalarım yarın RX580 sisteme mesaj çekeceğim hangi testleri istemeliyim. Sizinle paylaşırım gelince.
Hocam RX 580 Tavsiye etmem sorunlu kart ama siz bilirsiniz.
RX 6600 olsa hadi bir şey demeyeceğim de. İstersen al RX 580 olanı kullan bir süre sonra sat 2 bine 1.5K daha ekle RX 6600 al 2. el.Hocam benim aklımda GTX 1650 Super'li sistem vardı. Bir anda karşıma çıkınca kararsız kaldım. RX580 sorunlu olduğunu duymuştum. O biraz korkutuyor.
RX 580 Driver sorunları var diye okumuştum, yinede siz bilirsiniz hocam ama RX 580 Tavsiye etmem.Hocam benim aklımda GTX 1650 Super'li sistem vardı. Bir anda karşıma çıkınca kararsız kaldım. RX580 sorunlu olduğunu duymuştum. O biraz korkutuyor.
RX 580 Driver sorunları var diye okumuştum, yine de siz bilirsiniz hocam ama RX 580 Tavsiye etmem.
Driver olarak Adrenalin 23.7.2 kullanıyorum sıkıntısız şu an.RX 580 Driver sorunları var diye okumuştum, yinede siz bilirsiniz hocam ama RX 580 Tavsiye etmem.
O söylentileri bende duydum biraz korkutuyor GTX 1650 Super alıp arkama yaslanmayı düşünüyorum. RX580 FurMark testi istedim duruma göre karar vereceğim.
Driver olarak Adrenalin 23.7.2 kullanıyorum sıkıntısız şu an.
Hocam sürücüler hiç gözünüzü korkutmasın. Şimdi bakın 23.7.2 güncel sürüm, eğer olmazsa eski sürümlere çekersiniz sıkıntısız kullanırsınız çoğu kişi öyle yapıyor.
@Oghun hocam yanına yakın zamanda şu işlemciyi koyarsanız canavar olur. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...isayar-masaustu-ryzen-5-3600-1119644876/detay
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.