RX 580 sistem Zula'da kasıyor

• Konuyu başlatan lapho
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 1.423
İşletim sistemi
Windows 10

lapho

Hectopat
i7 2600 işlemcim.
RX 580 ekran kartım.
2 tane 4 GB 1600 MHz Kingston RAM.
Corsair GS 700 PSU.
Uyduruk bir SSD'i vs harddiskim var.

Sistemim Zula oyunu için gayet yeterli olmasına rağmen oyunda kasmalar ve takılmalar oluyor. Ekran kartı kullanımı düşüyor ve kasmalar takılmalar oluyor. 1 yıldır bununla uğraşıyorum. Çözüm bulamadım. İşin garip kısmı 150 FPS az almıyorum. FPS yüksek fakat kasıyor.
Daha önce GTX 560 Ti ekran kartım vardı. Aynı bu sıkıntılar vardı. Ben de sıkıntı ekran kartındandır diye ekran kartı değiştirdim. RX 580 aldım ve aynı sıkıntılar devam ediyor.

i7 2600 işlemcim.
RX 580 ekran kartım.
Corsair GS 700 PSU.

Sistemim Zula oyunu için gayet yeterli olmasına rağmen oyunda kasmalar ve takılmalar oluyor. Ekran kartı kullanımı düşüyor ve kasmalar takılmalar oluyor. 1 yıldır bununla uğraşıyorum. Çözüm bulamadım. İşin garip kısmı 150 FPS az almıyorum. FPS yüksek fakat kasıyor.
Daha önce GTX 560 Ti ekran kartım vardı. Aynı bu sıkıntılar vardı. Ben de sıkıntı ekran kartındandır diye ekran kartı değiştirdim. RX 580 aldım ve aynı sıkıntılar devam ediyor.
merak etme sorun senden kaynakli değil, zula hatalı. Kardeşim benim pc de oynarken fark ettim benim pc de takılma yapıyordu. ama diğer hiçbir oyunda olmuyor.

i7 2600 işlemcim.
RX 580 ekran kartım.
Corsair GS 700 PSU.

Bir darboğaz söz konusu fakat Zula zaten optimizasyon olarak çöp bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı