RX 580 sistemde 13. cuma kasıyor

Jake Peralta

Kilopat
Arkadaşlar normalde High ayarlarda 60FPS civarı oynuyorum. Ama oyun başladıktan 5 dakika sonra ilginç bir şekilde oyun aşırı kasmaya başlıyor. 1-2 dakika sonra bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. Anlam veremedim bu olaya. Bunun hakkında bir bilginiz var mı? Bu arada sistemim RX 580, Ryzen 5 1600 AF, 8 GB RAM.

Yapmadım hocam daha 1 senelik.

Termal macun yenileyin kasayı temizleyin ve 8 GB RAM daha alın RAM yetersiz 8 GB RAM daha alırsanız FPS düsmesi gidecektir ve termal macun yenileyince sıcaklıklar düzelir.
Yapmadım hocam daha 1 senelik.

Hocam RAM yetersiz kalsa drop girerdi. Burada 1-2 dakikalık bir aşırı kasma giriyor. Bence RAM'den dolayı değil.

Görev yöneticisini SS atar mısınız oyundayken?

Termal macun yenileyin kasayı temizleyin ve 8 GB RAM daha alın RAM yetersiz 8 GB RAM daha alırsanız FPS düsmesi gidecektir ve termal macun yenileyince sıcaklıklar düzelir.

Peki hocam.

Ekran Görüntüsü (23).png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı