RX 580 sistemde Escape from Tarkov'da ekran kararıyor ve fanlar hızla dönmeye başlıyor

Relovia

Megapat
Yer
Ankara/MAMAK
Daha fazla  
RAM
Adata XPG 16 GB 3200MHz DDR4
SSD veya HDD modeli
Corsair ForceLE 120GB / Seagate 1TB HDD
Ekran kartı
ASUS ROG STRIX RX 580 OC 8GB
Anakart
GIGABYTE B450M S2H V2
İşlemci
Ryzen 5 1500X
Eveeet, başıma daha neler gelebilir hiçbir fikrim yok. Anakart bozuldu, yeni anakart aldım, şimdi kurulumu yaptıktan sonra BIOS güncellemesini yaptım. Daha sonra Escape from Tarkov gireyim dedim. Oyuna girdim tam Start'a basıyorum, ekran kararıyor fanlar çok hızla dönmeye başlıyor. DDU ile ekran kartını silip tekrar yükledim. Tekrar girmeyi deneyince yine aynısını yaşadım. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege giriyorum, oynarken bir sıkıntı olmuyor. Şu an sadece Escape from Tarkov'da yaşıyorum. Bunun çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
wattman hatası ekran kartı driverları ile ekran kartı uyuşmazlığı sonucu oluyor kalıcı bir çözümü yok 23312 tane çözüm bulursun ama şansa tekrar olur. Şöyle bir çözümü var sadece radeona gör oyun de ordan olan oyunu seç oyun performansını ayarla de sağdaki manuel özeli seç fan ayarları gelişmiş kontrol ve güç ayarlama etkini aç bunları yapıp değişiklikleri uygula de. Pcyi resetle ve oyunu aç bu sorunu yaşayınca kimi zaman pcyi resetleyince geçmez arkadan hdmi veya display port kablonu çıkart tak açılır. Monitör ve kasanın güç kablolarını yer değiştirip farklı prizlerde kullan.

Dosya Ekleri

• sd3y.jpg
    sd3y.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 60
wattman hatası ekran kartı driverları ile ekran kartı uyuşmazlığı sonucu oluyor kalıcı bir çözümü yok 23312 tane çözüm bulursun ama şansa tekrar olur. Şöyle bir çözümü var sadece radeona gör oyun de ordan olan oyunu seç oyun performansını ayarla de sağdaki manuel özeli seç fan ayarları gelişmiş kontrol ve güç ayarlama etkini aç bunları yapıp değişiklikleri uygula de. Pcyi resetle ve oyunu aç bu sorunu yaşayınca kimi zaman pcyi resetleyince geçmez arkadan hdmi veya display port kablonu çıkart tak açılır. Monitör ve kasanın güç kablolarını yer değiştirip farklı prizlerde kullan.
Rica etsem ince ayar kontrollerini paylaşır mısın?

Dediğin yer tam olarak hangi kısım?

Attığım şey hatana yardımcı olacak şey aslında
Grafik kısmının ince ayarlarını paylaşırsan tam olarak aynısını yapabilirim. Bu arada stres testine soktum AMD içerisinde 40.saniyelerde ekran gitti yine. Fişlerin yerini değiştirdim HDMI kablosunu çıkarıp diğer porta taktım. O grafiğin altındaki verileri paylaşırsanız tekrar bi' teste sokacağım.

Maalesef yine aynı hata oluşuyor. Bu sefer de 60 saniyenin sonunda bitiriliyor yazısı yazarken gitti.

Yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Dosya Ekleri

• resim_2022-07-10_224910777.png
    resim_2022-07-10_224910777.png
    144,6 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı