RX 580 sistemde Format sonrası yaşadığım sorunlar

Karperion

Kilopat
Katılım
24 Ekim 2015
Mesajlar
392
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet forum, işletim sistemimde mevcut olan sorunlar sebebi ile yeniden temiz kurulum yaptım, ancak bazı sorunlar devam ederken aralarına yenileri de eklendi. Son sürüm Windows 10 kullanıcısıyım, ilk sorun internet bağlantısı hakkında, tarayıcı olarak "Chromium Edge" kullanıyorum ve www.google.com ve captcha testlerine, modemi resetlemeden ulaşamıyorum, modem reseti ardından kısa süreli olarak erişim sağlıyorum ancak sonrasında tekrarlanıyor, unutmadan söyleyeyim www.google.com adresine ulaşamıyorken www.google.com.tr adresine giriş sağlayabiliyorum. Bağlantınız güvenli değil hatası şu şekilde:

(görseli bulamadım tekrar yaşadığımda eklerim)

Bunun yanında şöyle bir sorunumuz var:
ookkk.png

Bu sorun ise ağ bağlantılarından etherneti devre dışı bırakıp yeniden aktif ettiğimde çözülüyor, ayrıca yine sertifika sorunu da kısa süreli olarak çözülüyor, fakat bu sorunu yaşamadığım zamanlar devre dışı bırakıp etkinleştirdiğimde ilk sorun olan sertifika sorunu düzelmiyor.

İkinci problemim ekran kartı sürümle alakalı, sürücü zaman aşımına uğradı hatası alıyorum:

474.png


Neden aldığımı bilmiyorum, formattan önce sürekli alıyordum, masaüstünde boştayken dahi ve bir anda başlamıştı, bu sorun beni formata iten olaydı, ancak format sonrası nadiren hala günde en az bir kez yaşıyorum genelde sekmelerde youtube açıksa, gariptir RDR2 oynarken bile saatlerce tam güç çalışmasına rağmen bu hatayı hiç almadım. Sürücümün yanında kartımın ikinci DP portuna monitörümü bağladığımda ekranda kırpışmalar yaşanıyor, çok ufak kırpışmalar genelde yükte oluyor ve çoğu insan bunun bir sorun olduğunu bile anlamaz ama benim gözüme batıyor, diğer portta sorun yok. Olaylar bu şekilde umarım düzgün anlatabilmişimdir, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Sistem özellikleri:
CPU: Ryzen 5 1600AF
GPU: Asus Dual RX 580
RAM: RipjawsV 3200mhz 8 GB
MB: Asus Dragon B450M
 
Hocam tekrardan temiz bir format atıp kurulum yapmanızı öneririm.
 
Kurulumdan bittikten sonra Windows ana ekranda 4, 5 dk bekleyin sonra Win Update'ye girin güncelleştirin tüm güncellemeleri yapsın sonra PC'yi yeniden başlat diyecek onları tamamlayın tüm uptade güncellemeleri bitince AMD'nin sitesine gidin önerilen son ekran kartı yazılımı yükleyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı