RX 580 Sistemde Oyun Ayarları Nasıl Olmalı?

onuuracarr

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, aşağıya bırakacağım sistemde yüksek FPS alabilmek için; PUBG, CS:GO, Ring of Elysium, BF1, BF4 gibi FPS oyunlarında oyun içi görüntü ayarlarım ve AMD settings ayarları nasıl olmalı sizce? Darboğaz olayından dolayı sizden bilgi almak istiyorum. Deneyerek bulamadım optimum ayarları bu nedenle sizlerin desteğine ihtiyacım var.

Intel Core i3 7100
MSI H110M PRO-VD PLUS
Asus Dual AMD Radeon RX 580
SK HYNIX 8 GB 2133 MHZ
Samsung 750 GB HDD
Silverstone Essential 650W

Öncelikle işlemcin ekran kartın için yetersiz. CPU'ya yüklenen BF1, PUBG gibi oyunlarda fazlasıyla darboğaz yapacaktır. Bu darboğaz miktarını azaltabilmek için oyunu kasmayacak seviyeye getirene kadar ayar yükseltmelisin. Youtube'a oyunun adını yazarak ayarları referans alabilirsin.

İşlemcini değiştirirsen rahat edersin. Darboğaz olacaktır ne yaparsan yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle işlemcin ekran kartın için yetersiz. CPU'ya yüklenen BF1, PUBG gibi oyunlarda fazlasıyla darboğaz yapacaktır. Bu darboğaz miktarını azaltabilmek için oyunu kasmayacak seviyeye getirene kadar ayar yükseltmelisin. Youtube'a oyunun adını yazarak ayarları referans alabilirsin.

İşlemcini değiştirirsen rahat edersin. Darboğaz olacaktır ne yaparsan yap.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7700k için para biriktiriyorum. Yazın değiştireceğim işlemciyi ancak şu an için optimum ayarları merak ediyorum. Youtube'tan bakacağım teşekkürler tavsiyeler için.

Öncelikle gölgeleri kapatman işlemci ve ekran kartını bir hayli rahatlatır Texture kısmı yine ekran kartı ile alakalıdır mümkün olduğunca yüksek tut grafikleri mümkün olduğunca yüksek kullan patlama kısmında işlemciye ani veri yüklemesi olduğu için FPS drop yiyebilirsin patlamalarda FPS drop yememek için grafik ayarlarını ortada tutman hem işlemciye giden veriyi düşürür hemde FPS drobu bir nebze düşürür.

Öncelikle gölgeleri kapatman işlemci ve ekran kartını bir hayli rahatlatır Texture kısmı yine ekran kartı ile alakalıdır mümkün olduğunca yüksek tut grafikleri mümkün olduğunca yüksek kullan patlama kısmında işlemciye ani veri yüklemesi olduğu için FPS drop yiyebilirsin patlamalarda FPS drop yememek için grafik ayarlarını ortada tutman hem işlemciye giden veriyi düşürür hemde FPS drobu bir nebze düşürür.

Ayarları yüksekte mi yoksa ortada mı tutayım anlamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı