hackermonrR Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #1 RX580 4 GB 8 GB RAM'li bir sistemim var SSD'm yok. Bugün Rust'a girmeye çalıştım yaklaşık 1-2 saat serverin açılmasını bekledim. Bu ilk girdiğimden dolayı mı yoksa sürekli böyle mi olacak? Böyle olacaksa neden kaynaklı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mart 2022
RX580 4 GB 8 GB RAM'li bir sistemim var SSD'm yok. Bugün Rust'a girmeye çalıştım yaklaşık 1-2 saat serverin açılmasını bekledim. Bu ilk girdiğimden dolayı mı yoksa sürekli böyle mi olacak? Böyle olacaksa neden kaynaklı?
KS KS hackermonrR Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #11 Kdr454 dedi: Evet, oyunu her oynayışınızda geç açılacak. HDD ile 15-20 dakikada girmesi lazım fakat sendeki HDD eski olabilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok da eski değil aslında onu ölçebileceğim bir yer biliyor musunuz yoksa ayrı bir konumu açmalıyım? Artı 0 Eksi
Kdr454 dedi: Evet, oyunu her oynayışınızda geç açılacak. HDD ile 15-20 dakikada girmesi lazım fakat sendeki HDD eski olabilir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Çok da eski değil aslında onu ölçebileceğim bir yer biliyor musunuz yoksa ayrı bir konumu açmalıyım?
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.893 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #12 hackermonrR dedi: Çok da eski değil aslında onu ölçebileceğim bir yer biliyor musunuz yoksa ayrı bir konumu açmalıyım? Genişletmek için tıkla... HDD'in üstünde okuma yazma hızları hakkında bilgiler vardır. Oradan öğrenirsiniz. Artı 0 Eksi
hackermonrR dedi: Çok da eski değil aslında onu ölçebileceğim bir yer biliyor musunuz yoksa ayrı bir konumu açmalıyım? Genişletmek için tıkla... HDD'in üstünde okuma yazma hızları hakkında bilgiler vardır. Oradan öğrenirsiniz.
KS KS hackermonrR Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #13 Kdr454 dedi: HDD'in üstünde okuma yazma hızları hakkında bilgiler vardır. Oradan öğrenirsiniz. Genişletmek için tıkla... 200-155mbymiş aynı marka HDD'lere baktığıma göre yavaş mı ben pek anlamıyorum. Artı 0 Eksi
Kdr454 dedi: HDD'in üstünde okuma yazma hızları hakkında bilgiler vardır. Oradan öğrenirsiniz. Genişletmek için tıkla... 200-155mbymiş aynı marka HDD'lere baktığıma göre yavaş mı ben pek anlamıyorum.
Kdr454 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 1.893 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer TR Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #14 hackermonrR dedi: 200-155mbymiş aynı marka HDD'lere baktığıma göre yavaş mı ben pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... İllaki bir sıkıntı var çünkü normal şartlarda maksimum 30 dakika sürer yani. Artı 0 Eksi
hackermonrR dedi: 200-155mbymiş aynı marka HDD'lere baktığıma göre yavaş mı ben pek anlamıyorum. Genişletmek için tıkla... İllaki bir sıkıntı var çünkü normal şartlarda maksimum 30 dakika sürer yani.
KS KS hackermonrR Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #15 Kdr454 dedi: İllaki bir sıkıntı var çünkü normal şartlarda maksimum 30 dakika sürer yani. Genişletmek için tıkla... Oyuna ilk defa giriyordum serverde harita yükleme gibi bir şey olabilir mi? Artı 0 Eksi
Kdr454 dedi: İllaki bir sıkıntı var çünkü normal şartlarda maksimum 30 dakika sürer yani. Genişletmek için tıkla... Oyuna ilk defa giriyordum serverde harita yükleme gibi bir şey olabilir mi?
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 1 Mart 2022 #16 hackermonrR dedi: Rust oynamak için ekran kartı aldım şimdi de SSD almam gerekecek sanırım . Genişletmek için tıkla... Rami de ekle listeye 8GB ram ile oynayamazsın. Artı 0 Eksi
hackermonrR dedi: Rust oynamak için ekran kartı aldım şimdi de SSD almam gerekecek sanırım . Genişletmek için tıkla... Rami de ekle listeye 8GB ram ile oynayamazsın.