RX 580 sistemde siyah ekran sorunu

SoLioN

Femtopat
Parolamı yazmamla beraber sistem siyah ekrana düşüyor ve Windows'a ulaşamıyorum. Kurtarma seçeneklerinden hata giderme ve güvenli modu denedim. İlk yöntem işe yaramasa da güvenli modda sistem açıldı. Normal moda alınca yine aynı sorun baş gösteriyor. Dün akşam kapatırken bir problemi yoktu ama sabah bu şekilde buldum maalesef. Çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim. Sistemim aşağıda yazan sistemdir. Log dosyası da ekledim. Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.
- Işlemci: AMD Ryzen 5 2600.
- Anakart: Gigabyte GA-AX370 GAMING 3.
- Ekran kartı: MSI RX 580 Gaming 4 GB.
- RAM: Corsair Vengeance LPX 8 GB 3000 MHz DDR4.
- Depolama: Intel 660P 512 GB NVMe SSD + Seagate Thin 500 GB SATA 3 5400 RPM 2.5" HDD.
- Güç kaynağı: Corsair VS650 650W 80+ PSU.

Dosya Ekleri

• ntbtlog.txt
    816,6 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Display Driver Uninstaller (DDU) Ekran kartı sürücünü kaldır güvenli modda. Ekran kartı sürümün güncel ise bununla kaldır ve 20.9.2 veya 1 olması lazım onunla daha stabil çalışıyor bunları kurabilirsin. Muhtemelen sorun sürücüden kaynaklı.
Teşekkür ederim yardımın için. Şuan DDU ile yazılımı kaldırdım ve sistemim açıldı. Tekrardan kurulum yapacağım. Teşekkür ederim tekrardan.

Rica ederim, WHQL sürümlerini kurabilirsin. :)
Şuan 20.9.1 WHQL sürümünü kurmama rağmen aynı hatayı alıyorum. Driver kurulu değilken normal Windows olarak açabiliyorum ancak driver kurunca yine siyah ekran.
@Recep Baltaş hocam sizin engin bilgilerinize sığınıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00