Bütceniz kısıtlı değilse i5 8400 öneririm ve 8nesil destekleyen bir anakartHerkese iyi forumlar. Elimde Sapphire RX 580 OC 8GB ekran kartı bulunuyor. Anakart modelim ise Gigabyte H110-D3A ve Intel destekli bir anakart. Şu an i3 6098P kullanıyorum ve memnun değilim. Sizce anakartı ve işlemciyi satıp AMD destekli modeller mi almalıyım yoksa i5 7400 gibi bir işlemci ekran kartımı beslemeye yeter mi?
Yüksetlmeyi nasıl yapıyoruz hocam? Yükseltmeden i5 6500 alamazmıyım?Anakartın yonga setini B150 ya da Z170'e yükseltip İ5 6500 almanızı öneririm.(İstersen Ryzen'e geç ama bunu yapmadan önce anakart ve işlemciyi satıp üstüne para eklemeni öneririm.)
Kardeş takarsın ancak H olanlarda galiba overclock yapılmıyordu. O yüzden dedim. Yani sıkıntı yok. Yükseltme dediğim yeni bir anakart takmak. Yani B150 yonga setine sahip.Yüksetlmeyi nasıl yapıyoruz hocam? Yükseltmeden i5 6500 alamazmıyım?
sıkıntı yaşadınız mı?Herkese iyi forumlar.Ben bir bilgisayar topluyorum ve ben de Rx580 8gb lık ekran kartına hangi işlemciyi alsam diye düşünüyorum.Aklımda i-3 8100 var.Eğer alırsam sıkıntı yaşar mıyım? Bilgisayar parçalarım şunlar: MB LGA1151v2 Asus B360-Plus 4xddr4
İşlemci:i-3 8100/3.6Ghz
Ram:8 Gb
Ssd:120 Gb
Hdd 1Tb
Ekran kartı : Rx 580 8Gb
500W 80Plus
Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım?
Darboğaz sıkıntıları yaşar mıyım?
İşlemci için daha iyi bir öneriniz var mı?
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.