Optimizasyon özürlüsü AC:Odyssey gibi oyunlarda az da olsa olur, katılıyorum ancak BF V Online gibi CPU'yu optimizeli ve verimli bir şekilde sömüren oyunlarda dahi herhangi bir sıkıntı olmaz, GTX 1660'a kadar da rahatlıkla çıkılabilir, deneyimle sabit.
RX 580'i sıkıntısız kullanacağınızın bir garantisi yok, özellikle de XFX modelinin. Güç kaynağınız yeterliyse bunu almanızı öneririm, darboğaz sıkıntısı vb gibi performans sorunları da yaşamazsınız, uyumlu bir ikili olur.
RX 580'i sıkıntısız kullanacağınızın bir garantisi yok, özellikle de XFX modelinin. Güç kaynağınız yeterliyse bunu almanızı öneririm, darboğaz sıkıntısı vb gibi performans sorunları da yaşamazsınız, uyumlu bir ikili olur.
Hocam yorumunuza katılıyorum XFX RX 590 modeli ile özellikle WattMan ve siyah ekran hataları ile baya uğraşmış birisi olarak. Yani şu hatalar yüzünden AMD kartlardan soğumuş durumdayım. Şimdi bu yorumumda yanlış anlaşılmasın yazdıklarımda hiçbir AMD kartları kötüleme amacı yoktur. Benim hata almam bu kartları kötü yapmaz.
1050Ti temiz ve sıkıntısızsa 800TL'den verebilirsiniz. 1650 Super/1660 gibi ekran kartlarına kadar çıkabilirsiniz darboğaz yapmaz. AMD kanadında 5500XT civarı. XFX RX 580 sorun yaratabilir bu arada, ne olur ne olmaz alma.
Optimizasyon özürlüsü AC:Odyssey gibi oyunlarda az da olsa olur, katılıyorum ancak BF V Online gibi CPU'yu optimizeli ve verimli bir şekilde sömüren oyunlarda dahi herhangi bir sıkıntı olmaz, GTX 1660'a kadar da rahatlıkla çıkılabilir, deneyimle sabit.