RX 580 ve 1050 Ti takası

Bunlar hesaba katılarak RX 570 gibi kartlar ucuza satılıyor zaten, uzun zamandır forumdayım, bir kişide 1050 Ti ısınma sorunu diye bir konu görmedim ama RX ekran kartlarından her gün bir şikayet görmekteyim. Babasının hayrına ucuza satmıyorlar bu kartları, çünkü sorunları var ve uzun süre kullanabileceğin bile meçhul ama NVIDIA kartları senelerce sorunsuz kullanabiliyorsun. Kendimden biliyorum. Burada da kendini dahi sanan biri gelmiş diyor ki bu kart bu fiyat etmez, vay be, satıcılardan daha iyi biliyor bu işi kardeşim. Sen bir bilişim merkezi aç, 500 TL'ye sat o kartı o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti de ısınma sorunu göremezsin zaten 75w TDP'li kartın neresi ısınacak? Düzgün 570 modeli almış hiç kimsede bu kartın ısındığına şahit olmadım. 1050 Ti gibi bir kartı kaç sene kullanacak alan kişi eğer grafik takıntısı veya yüksek FPS takıntısı varsa? Ben sana söyleyeyim; birkaç ay içinde kurtulmak isteyecek. Şu an Nvidia da alınabilecek en düşük kart 1660'dır. Pahalı ürün her zaman iyidir kafası herhalde sendeki biraz? Bir ürünün fiyatını sadece maliyeti belirlemez bunu iyice öğrenmeni tavsiye ederim.

Bunlar hesaba katılarak RX 570 gibi kartlar ucuza satılıyor zaten uzun zamandır forumdayım bir kişide 1050ti ısınma sorunu diye bir konu görmedim ama RX ekran kartlarından her gün bir şikayet görmekteyim babasının hayrına ucuza satmıyorlar bu kartları çünkü sorunları var ve uzun süre kullanabileceğin bile meçhul ama nvidia kartları senelerce sorunsuz kullanabiliyorsun kendimden biliyorum burdada kendini dahi sanan biri gelmiş diyorki bu kart bu fiyat etmez vay be satıcılardan daha iyi biliyor bu işi kardeşim sen bir bilişim merkezi aç 500 TL' ye sat o kartı o zaman çok bilmişsin ya 😂
Satıcı ne biliyor? @FalconPolat ile AMD GPU konusunda tartismisligimiz oldu(kavga degil). Satıcı, 1050TI'a 2000TL istiyor diye bu ürün o fiyatı edecek değil, satıcı kartı çok iyi bildiği için değil, para kazanmaya çalıştığı için satıyor. Sana kağıt üzerinde yazanı söyler geçer. 1050TI 1000 tl edecek bir kart değil, AMD iyi ya da NVIDIA iyi davasi yok burda soruyu soran arkadaşımıza fikirlerini belirtmiş. Aynı fikirdeyim.

Eski forumlar özlenir oldu. Muhabbetlere bak 1050Ti ısınma sorunu gördüm mü hiç forumda yazmış. Artık kimse teknik verilerle ilgilenmiyor. Kartın görünüşüne ve ismine bakıyor. Eskiden NVIDIA'nın artısı şudur fakat AMD şöyledir diye konuşulurdu şimdi AMD alan bilmem napıyordur, NVIDIA alan yıllarca sorunsuz kullanır falan. Geçin şu işleri. Hiçbir firma size para vermiyor. Demek ki para verse para uğruna yapacağınız şeylerin haddi hesabı yok. Biraz olsun yabancı forumlarda gezin, araştırın ve ne demek istediğimi anlayın. Bu kadar fanboy olmayın sağlığa zararlı. Bu arada AMD 7970 kartımla tüm oyunları oynarken GTX 680 olan arkadaşım hiçbir oyunu oynayamıyordu. 2018 senesinden bahsediyorum. Yani neye göre uzun ömürlü kıyaslaması yapıyorsunuz anlamıyoruz. Herkes kendi bildiğini dokuyor. Fikirlere saygı da kalmamış.

Fikirlere saygı da kalmamış.
Burada kimse birbirine hakaret etmiyor farklı düşünmek saygısızlık değildir önce bunu öğreniniz.
Bu kadar fanboy olmayın sağlığa zararlı.
Aynı şeyleri tekrarlıyarak nakarat yapmayı bırak, kimse burada bir markanın fanboyluğunu yapmıyor, 1050 Ti RX ekran kartlarına göre daha az sorunlu bir kart olduğundan onun alınması gerektiğini söylüyoruz kendimizce.

Burada kimse birbirine hakaret etmiyor farklı düşünmek saygısızlık değildir önce bunu öğreniniz.

Aynı şeyleri tekrarlıyarak nakarat yapmayı bırak, kimse burada bir markanın fanboyluğunu yapmıyor, 1050 Ti RX ekran kartlarına göre daha az sorunlu bir kart olduğundan onun alınması gerektiğini söylüyoruz kendimizce.
Bir kere 1050Ti ile RX580 takası sormuş arkadaş. Bir kere iki kartı kıyaslamanın bir mantığı olmadığını öğrensek iyi olur. 580 1060 ile eş ve bazı durumlarda daha iyi. Neyi burda tartıştın onu anlamadım zaten. İkisi aynı kıstasta değil. Sana olsa aynı durum peşine baka baka gider 580'i alırsın. Ha ben 60FPS oynarken 580 100 FPS oynatsın, 60Hz'nin üzerine çıkmıyım ama gururumla oynarım diyorsan bilemem. Göz sağlığı açısından önermiyorum.

Bir kere 1050Ti ile RX580 takası sormuş arkadaş. Bir kere iki kartı kıyaslamanın bir mantığı olmadığını öğrensek iyi olur. 580 1060 ile eş ve bazı durumlarda daha iyi. Neyi burda tartıştın onu anlamadım zaten. İkisi aynı kıstasta değil. Sana olsa aynı durum peşine baka baka gider 580'i alırsın. Ha ben 60FPS oynarken 580 100 FPS oynatsın, 60Hz'nin üzerine çıkmıyım ama gururumla oynarım diyorsan bilemem. Göz sağlığı açısından önermiyorum.
Burda iki kartı birbirine kıyalamıyoruz, konu "1050 Ti 1000 Tl etmez den" başladı.
Bir kere 1050Ti ile RX580 takası sormuş arkadaş
Burda kartların performansını değil sorunlu olup olamıyacağını tartışıyoruz. Kart ların gücünü herkez biliyor zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı