Çözüldü RX 580 Ve 1050 Ti Uyumu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Diğer bileşenlerin nedir? Performans artışı olur ama oyuna göre darboğaz olacaktır.

Optimizasyon özürlüsü AC:Odyssey gibi oyunlarda az da olsa olur, katılıyorum ancak BF V Online gibi CPU'yu optimizeli ve verimli bir şekilde sömüren oyunlarda dahi herhangi bir sıkıntı olmaz, GTX 1660'a kadar da rahatlıkla çıkılabilir, deneyimle sabit.
RX 580 önermem. GTX 1660'ın sorunsuz modellerinden birini veya 5500 XT 8GB tercih edin.

TUF Modelleri sorunlu diye hatırlıyorum ancak bundan emin olamadım.

TUF serisi yenilendi diye biliyorum ben de, özellikle de dönüşünü; yukarıda da gönderdiğim şekilde gibi fan ve soğutma bloklarının değişmesinden anlaşılabiliyor olduğunu düşünüyorum. Bilgi sahibi arkadaşlar beni doğruysam tasdiklerlerse sevinirim, eğer ki bir hatam varsa da düzeltilmesini rica ediyorum.

TUF serisi yenilendi diye biliyorum ben de, özellikle de dönüşünü; yukarıda da gönderdiğim şekilde gibi fan ve soğutma bloklarının değişmesinden anlaşılabiliyor olduğunu düşünüyorum. Bilgi sahibi arkadaşlar beni doğruysam tasdiklerlerse sevinirim, eğer ki bir hatam varsa da düzeltilmesini rica ediyorum.

Hocam bu modelinde termal ped sıkıntısı var diye biliyorum.
Yani tüm TUF'lar yenilenmedi. TUF 3 değil TUF Evo almanızı ve önermenizi tavsiye ederim.
Yanlışım varsa affola.

Model hakkında bilgim yok ustam sadece TUF serisi hakkında konuştum.

TUF serisi uzun bir süre ısınma sorunu olan bir seri olarak anıldı, ben de haberdarım bundan, yenilenmiş olanlarının 3 fanlı olarak, yenilenmiş soğutma blokları ve fan yaprak tasarımıyla geri dönüş yaptığını biliyorum ben de, benzer şekilde yine ASUS'un Dual serisinin de Evo olanları alınmalı mesela, eksik veya gözümdem kaçırdığım bir nokta varsa da gerekli düzeltmeyi bilgili arkadaşlar yaparsa sevinirim.

RX 580'i sıkıntısız kullanacağınızın bir garantisi yok, özellikle de XFX modelinin. Güç kaynağınız yeterliyse bunu almanızı öneririm, darboğaz sıkıntısı vb gibi performans sorunları da yaşamazsınız, uyumlu bir ikili olur.

ASUS TUF 3 GeForce GTX 1660 Advanced Edition Gaming 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı | Trendyol

Bu yenilenmiş TUF diye biliyorum ben eskilerde 2 fan vardı. Evo ibaresi AMD tarafindaki TUF'larda kullaniliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı