K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 22 Şubat 2024 #31 Timuçib dedi: @Kaan Diktaş atacak mısınız hocam 5K olan sistemi? Genişletmek için tıkla... Git tek tek topla dostum millet RX 580 fosilinde 8 GB VRAM görünce fiyatları uçuruyor.
Timuçib dedi: @Kaan Diktaş atacak mısınız hocam 5K olan sistemi? Genişletmek için tıkla... Git tek tek topla dostum millet RX 580 fosilinde 8 GB VRAM görünce fiyatları uçuruyor.
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 22 Şubat 2024 #32 Kaan Diktaş dedi: Git tek tek topla dostum millet RX 580 fosilinde 8 GB VRAM görünce fiyatları uçuruyor. Genişletmek için tıkla... Canımın içi ben bulamıyorum sana bul diyorum. Tek tek 5K bütçe ile bu sistemden daha iyisini topla. Buraya at parçaların linklerini. Timuçib dedi: Canımın içi ben bulamıyorum sana bul diyorum. Tek tek 5K bütçe ile bu sistemden daha iyisini topla. Buraya at parçaların linklerini. Genişletmek için tıkla... @Kaan Diktaş Atacak mısınız hocam? Son düzenleme: 22 Şubat 2024
Kaan Diktaş dedi: Git tek tek topla dostum millet RX 580 fosilinde 8 GB VRAM görünce fiyatları uçuruyor. Genişletmek için tıkla... Canımın içi ben bulamıyorum sana bul diyorum. Tek tek 5K bütçe ile bu sistemden daha iyisini topla. Buraya at parçaların linklerini. Timuçib dedi: Canımın içi ben bulamıyorum sana bul diyorum. Tek tek 5K bütçe ile bu sistemden daha iyisini topla. Buraya at parçaların linklerini. Genişletmek için tıkla... @Kaan Diktaş Atacak mısınız hocam?
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 22 Şubat 2024 #33 Timuçib dedi: Canımın içi ben bulamıyorum sana bul diyorum. Tek tek 5K bütçe ile bu sistemden daha iyisini topla. Buraya at parçaların linklerini. @Kaan Diktaş Atacak mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an müsait değilim hocam olduğumda atabilirim Yiğit hocamda ilgilenebilir sizle. @517298 Kaan Diktaş dedi: Şu an müsait değilim hocam olduğumda atabilirim Yiğit hocamda ilgilenebilir sizle. @517298 Genişletmek için tıkla... Noldu hocam neyini beğenmediniz belki yardımcı olursunuz diye düşündüm.
Timuçib dedi: Canımın içi ben bulamıyorum sana bul diyorum. Tek tek 5K bütçe ile bu sistemden daha iyisini topla. Buraya at parçaların linklerini. @Kaan Diktaş Atacak mısınız hocam? Genişletmek için tıkla... Şu an müsait değilim hocam olduğumda atabilirim Yiğit hocamda ilgilenebilir sizle. @517298 Kaan Diktaş dedi: Şu an müsait değilim hocam olduğumda atabilirim Yiğit hocamda ilgilenebilir sizle. @517298 Genişletmek için tıkla... Noldu hocam neyini beğenmediniz belki yardımcı olursunuz diye düşündüm.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 22 Şubat 2024 #34 Kaan Diktaş dedi: Şu an müsait değilim hocam olduğumda atabilirim Yiğit hocamda ilgilenebilir sizle. @517298 Noldu hocam neyini beğenmediniz belki yardımcı olursunuz diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Durduk yere uğraşamam. Sistem önerisine ihtiyacı olana toplarız. Sırf kendimi kanıtlamak için bu kadar uğraşamam. İşim gücüm var.
Kaan Diktaş dedi: Şu an müsait değilim hocam olduğumda atabilirim Yiğit hocamda ilgilenebilir sizle. @517298 Noldu hocam neyini beğenmediniz belki yardımcı olursunuz diye düşündüm. Genişletmek için tıkla... Durduk yere uğraşamam. Sistem önerisine ihtiyacı olana toplarız. Sırf kendimi kanıtlamak için bu kadar uğraşamam. İşim gücüm var.
K Kaan Diktaş Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.613 Çözümler 31 Yer İstanbul 22 Şubat 2024 #35 517298 dedi: Durduk yere uğraşamam. Sistem önerisine ihtiyacı olana toplarız. Sırf kendimi kanıtlamak için bu kadar uğraşamam. İşim gücüm var. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız hocam. @Timuçib hocam yeni konu açabilirsiniz aslında bu durum hakkında size toplayabilir başka biri.
517298 dedi: Durduk yere uğraşamam. Sistem önerisine ihtiyacı olana toplarız. Sırf kendimi kanıtlamak için bu kadar uğraşamam. İşim gücüm var. Genişletmek için tıkla... Sizde haklısınız hocam. @Timuçib hocam yeni konu açabilirsiniz aslında bu durum hakkında size toplayabilir başka biri.
Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 23 Şubat 2024 #36 Kaan Diktaş dedi: Sizde haklısınız hocam. @Timuçib hocam yeni konu açabilirsiniz aslında bu durum hakkında size toplayabilir başka biri. Genişletmek için tıkla... Hemen konu açıyorum 5000 TL bütçem var bu sistemin aynısından toplayın bana.
Kaan Diktaş dedi: Sizde haklısınız hocam. @Timuçib hocam yeni konu açabilirsiniz aslında bu durum hakkında size toplayabilir başka biri. Genişletmek için tıkla... Hemen konu açıyorum 5000 TL bütçem var bu sistemin aynısından toplayın bana.