Bu sistemi 5 bin TL olarak bulabilirseniz atın hocam.
Sadece sistemi tek tek toplayarak daha iyisini 5.5k gibi bir fiyata bulursun.
Bilen birinin bu sisteme vereceği para 5.5k TL'yi geçmez zaten.
Bu sistemi 5 bin TL olarak bulabilirseniz atın hocam.
Tek tek toplayarak bilen biri bulur zaten. Bunların şu sistemleri satabilmesinin tek sebebi dedikleri gibi çocuğuna hediye almak isteyenler ya da set halinde satmaları. Geçen arkadaşın tanıdığı oğluna hediye için 20kya Trendyol sistem attı (RX550) ucundan döndürdük adamı.
Herkese teşekkür ediyorum almaktan fazgectim ama monitör kulaklık mous kasa ilanı varmı link atarmisiniz
Attığım ilan kaldirlmis komple set satiyordu tüm ekipmanları neyse 17 bin TL bütçe var hocamBütçe ne kadar? Hepsi bir arada satılmaz onların.
@Sayko56
Attığım ilan kaldirlmis komple set satiyordu tüm ekipmanları neyse 17 bin TL bütçe var hocam
Evet hocam 17 binom var CS 2 valo vb oyunlar oynicamYahu işte yüm eküpman satanlar böyle kazık. Onun dışında hepsiburada trendyol falan var bak onlara. Onlar set şeklinde satılıyor ama onlar da kazık. Sıfır olarak hepsi bir arada satılmaz.
Bütçe tüm ekipmanlar dahil mi 17 bin?
Hocam ben saten ilandaki sistemin aynısını 5.500 TL'ye daha iyisini nasıl toparlicak anlamadım o biraz abartmış bence hata uçmuş monitör baktım monitör saten 6000 TLTamam hocam at daha iyisini bu fiyata parça parçada atsan olur. Sana at diyorum bulursun diyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.