RX 580 ve i3 9100F sistem ne kadar eder?

Sadece sistemi tek tek toplayarak daha iyisini 5.5k gibi bir fiyata bulursun.

Bilen birinin bu sisteme vereceği para 5.5k TL'yi geçmez zaten.

Tek tek toplayarak bilen biri bulur zaten. Bunların şu sistemleri satabilmesinin tek sebebi dedikleri gibi çocuğuna hediye almak isteyenler ya da set halinde satmaları. Geçen arkadaşın tanıdığı oğluna hediye için 20kya Trendyol sistem attı (rx550) ucundan döndürdük adamı.

Tek tek toplayarak bilen biri bulur zaten. Bunların şu sistemleri satabilmesinin tek sebebi dedikleri gibi çocuğuna hediye almak isteyenler ya da set halinde satmaları. Geçen arkadaşın tanıdığı oğluna hediye için 20kya Trendyol sistem attı (RX550) ucundan döndürdük adamı.

Bilmez miyim hocam neler neler var ya. Vallahi ben kazıklasam birini o parayı yiyemezdim.

Herkese teşekkür ediyorum almaktan fazgectim ama monitör kulaklık mous kasa ilanı varmı link atarmisiniz

Bütçe ne kadar? Hepsi bir arada satılmaz onların.

@Sayko56

Attığım ilan kaldirlmis komple set satiyordu tüm ekipmanları neyse 17 bin TL bütçe var hocam

Yahu işte yüm eküpman satanlar böyle kazık. Onun dışında hepsiburada trendyol falan var bak onlara. Onlar set şeklinde satılıyor ama onlar da kazık. Sıfır olarak hepsi bir arada satılmaz.

Bütçe tüm ekipmanlar dahil mi 17 bin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı