RX 580 ve i3 9100F sistem ne kadar eder?

Beğenilecek bir sistem değil ama 5000TL fiyata bundan daha iyisini bulamazsın.
Hocam konuşmuştuk 240 fps valo vrriyormus bende pek anlamıyorum konuyu buraya açmak istedim
Öneri istedim cevapta yok.
Şimdi ilana bakiyorum satimi ürünü kaldirdimi anlamadım başka bakiyorim mecbur

Teşekkürler arıyorum bakalım ben tam set arıyorum hiçbir şey yok bende monitör klavye mouse tam set arıyorum öylede bayağı pahalı oluyor.

Hocam kendiniz diyorsunuz tam set pahalı oluyor diye. Sadece kasayı ucuza bulsanız hadi monitörde bulsanız tamam klavye mouse vs. alınır zaten. Tüm set alacağım diye bes para etmez monitörleri 2-3kya sayıyor adam. Her parçası iyi sistem bulamazsınız belki ama gidip rampagelere de para vermeyin boşa.

Hocam kendiniz diyorsunuz tam set pahalı oluyor diye. Sadece kasayı ucuza bulsanız hadi monitörde bulsanız tamam klavye mouse vs. alınır zaten. Tüm set alacağım diye bes para etmez monitörleri 2-3kya sayıyor adam. Her parçası iyi sistem bulamazsınız belki ama gidip rampagelere de para vermeyin boşa.
Onerebilceginiz link varmı atarmisiniz olmasa taksitle sıfır alcam yada

Önerebileceğiniz link var mı atar misiniz olmasa taksitle sıfır alacağım ya da.

Hocam 2. el ilan önermiyorum ben. Taksitle sıfır alabilirim diyorsanız bütçenizi hesaplayıp ona göre öneri alabilirsiniz. Ek olarak parça parça toplamadan yanayım daha ucuza gelebilir ama uğraşmak istemeyebilirsiniz. Evde olmadığım için 2. el fiyatlarına bakamıyorum şu an.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı