RX 580 ve R5 2600 FPS düşüklüğü sorunu

mustafa doğanay

Hectopat
Sistemim:
RX 580
R5 2600
RAM 16 GB Corsair.

Arkadaşlar PUBG Mobile'de oynuyorum. Sıfır kasma. 6 7 oyundan sonra oyun 38 FPS'den yukarı çıkmıyor. Ekran Hz'si 144 60'a alınca düzeliyor. Aynı sorunu bir oyunda daha yaşadım, City Car Driving. Oyunu en Max ayarlarda 100 FPS'den aşağı inmezdi, şimdi Max 40 FPS. Geçen duzelmisti şimdi yine aynı. Max 40 FPS. Ayarları azcik düşürünce düzeliyor. Ama ben 1 senedir Max ayarlarda 120 FPS ile oynarken birden böyle bir şey olmasi bence yazılımsal. Sebebi ne acaaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Radeon Software güncel BIOS'da güncel.

AMD Radeon Software güncel BIOS'da güncel.

Yok Windows 10 ama orijinal degil. İnternet'ten izlediğim kadarıyla yaptım, öyle etkinlestirdim.
Öyle değil.Windows 10 sürümünü soruyorum.O sürümde yaşayanı çok gördüm ve bende yaşadım.

Orijinal olacak şekilde etkinleştirin. Korsan performans düşürür ve tehlikelidir.

Yani şöyle CMD'den kod falan yaptım Windows Pro etkinlestrildi oldu bu orjina değil mi?
Orijinal olacak şekilde etkinleştirin. Korsan performans düşürür ve tehlikelidir.

Yani şöyle CMD'den kod falan yaptım Windows Pro etkinlestrildi oldu bu orjina değil mi?
Öyle değil. Windows 10 sürümünü soruyorum. O sürümde yaşayanı çok gördüm ve bende yaşadım.

Yok değil Windows 10 Pro benimki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı