RX 580 ve R5 2600 Sistem alınır mı?

HAYNA

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sistem özellikleri aşağıdadır ikinci el ama arkadaşım 2 ay önce toplamış sistemi:

İşlemci: Ryzen 5 2600
Ekran Kartı: Sapphire RX 580 Nitro 4 GB
Anakart: Gigabyte B450M S2H
RAM: Adata XPG Spectrix D60G 8 GB 3000MHz
Kasa: Power Boost VK-P3305B 500W
SSD: Hi-Level 256 GB M.2
Yanında Trust Mouse ve Snopy kulaklıkta verecek

Fiyat 3.800

Alınır mı sizce? Teşekkür ederim ilginiz alakanız için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, sistem özellikleri aşağıdadır ikinci el ama arkadaşım 2 ay önce toplamış sistemi:

İşlemci: Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: Sapphire RX 580 Nitro 4 GB.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM: Adata XPG Spectrix D60G 8 GB 3000MHz.
Kasa: Power Boost VK-P3305B 500W.
SSD: Hi-Level 256 GB m.2.
Yanında Trust mouse ve Snopy kulaklıkta verecek.

Fiyat 3.800.

3.800 liraya arkadaşlar daha iyi sistem toplarlar @Nisannn gibi artık bu arkadaşı her sistem toplamaya etkiketlemeye başladım.

İşlemci: Ryzen 5 2600.
Ekran kartı: Sapphire RX 580 Nitro 4 GB.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
RAM: Adata XPG Spectrix D60G 8 GB 3000MHz.
Kasa: Power Boost VK-P3305B 500W.
SSD: Hi-Level 256 GB M.2.
Yanında Trust mouse ve Snopy kulaklıkta verecek.

Fiyat 3.800.

Ayrıca şu an bunun fiyatı 3800 değil 4.4K falan yapıyor en az. Kesinlikle daha iyisi toplanır.

Alınıp alınmayacağını sizin kullanım amacınıza göre şekillenecek bir konu esasında. Daha iyi sistemlerde toplanabilir. Tavsiye isterseniz 4 GB bir ekran kartı ve 8 GB Ram güncel oyunlar için oldukça yetersiz gelebilir. Tabi bu tavsiye oyun ağırlıklı bir sistem düşünüyorsanız.

Ayrıca şuan bunun fiyatı 3800 değil 4.4k falan yapıyor en az. Kesinlikle daha iyisi toplanır.
Daha iyisi ne olabilir hocam? Kusura bakmayın bilmiyorum 4000 TL sermayem var.
Alınıp alınmayacağını sizin kullanım amacınıza göre şekillenecek bir konu esasında. Daha iyi sistemlerde toplanabilir. Tavsiye isterseniz 4 GB bir ekran kartı ve 8 GB Ram güncel oyunlar için oldukça yetersiz gelebilir. Tabi bu tavsiye oyun ağırlıklı bir sistem düşünüyorsanız.
Oyun ağırlıklı düşünüyorum hocam.
@Nisannn Merhabalar arkadaşlar tavsiye etti bana da yardımcı olur musunuz?

Hocam RAM güncel oyunlarda yetersiz ve ekran kartının güncel oyunlarda verdiği FPS değerlerine bakarsak sizi fazla götürmez. RTX segmentinin altında kart almanızı tavsiye etmem alacaksanız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı