RX 580 vs GTX 1060 sistem

Caglar95

Kilopat
Yer
Muğla
Daha fazla  
Merhaba, elimde max. 4200 TL param var. Arasında kararsız kaldığım iki sistem var, bu sistemlerden hangisini önerirsiniz?

Ryzen 5 2500x RX 580 ve Ryzen 5 2500x GTX 1060 bu iki sistem arasında 280 TL fiyat farkı var fakat anakart vs. farklılıkları var. Tabi ucuz olan sistemi alırsam monitörü daha iyi bir şey alabilirim. Sizce hangi sistemi tercih etmeliyim, ne gibi değişiklikler yapmalıyım? Daha iyi sistem öneriniz var mı?
Önerilerinizi ve yardımınızı bekliyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı daha uygun olduğu GTX 1060'lı sistem daha mantıklı görünüyor. Ama bu sistemde anakarttan kısılmış. Bütçeyi 3900 TL'ye çıkarabilirseniz işlemciyi R5 2600 ve anakartı B450 yapabilirsiniz.

Fiyatı daha uygun olduğu GTX 1060'lı sistem daha mantıklı görünüyor. Ama bu sistemde anakarttan kısılmış. Bütçeyi 3900 TL'ye çıkarabilirseniz işlemciyi R5 2600 ve anakartı B450 yapabilirsiniz.
Dediğiniz gibi yaparsam monitör için param kalmıyor, peki işlemci veya anakart yükseltecek olursam hangisine öncelik vermeliyim?

Önceliği anakarta verin. A320 zayıf kalır 2500x ve 2600 için. Stabil performans veremeyebilir.
Sanırım RX 580 li sistemi alacağım çünkü o değişikliklerle fiyat zaten aynı olacak nerdeyse :) Peki monitör öneriniz var? max 450 TL.
RX 580-GTX 1060 denk kartlar. Hangisini ucuza bulursanız onu alın.
Peki bu sistem için max 450 Tl monitör öneriniz var mı?

Az önce buldum aynı monitörü, peki sizce alınır mı?
Bu fiyat bandında 1080p, 21.5 inç o yüzden alınır. Diğer monitörler 18.5 19 inç. Aralarında 50 tl falan fark var.
Birde aynı fiyata LG 21.5" 22m38a-b var fakat ikisi arasında viewsonic tercih edilmiş çoğunlukla. Bende bu fiyat bandında alabilirim, viewsonic düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı