RX 580 vs GTX 1650 Super

anon2834

Kilopat
Hakkında onlarca konu okudum, türklerden sonuç alamayınca yabancı forumlara bile gittim okudum ama hiçbir sonuç çıkaramadım. INNO 3D GTX 1650 Super 4 GB mı yoksa PowerColor RX580 8 GB mı almalıyım? GTX 1650 Super'in GDDR6 belleği var ve daha güncel bir kart ama RX580 ekran kartının VRAM'i 8 GB olduğu için karar veremiyorum haftalardır. Anlayan kişiler yardım edebilir mi?

Hakkında onlarca konu okudum, türklerden sonuç alamayınca yabancı forumlara bile gittim okudum ama hiçbir sonuç çıkaramadım. INNO 3D GTX 1650 Super 4 GB mı yoksa PowerColor RX580 8 GB mı almalıyım? GTX 1650 Super'in GDDR6 belleği var ve daha güncel bir kart ama RX580 ekran kartının VRAM'i 8 GB olduğu için karar veremiyorum haftalardır. Anlayan kişiler yardım edebilir mi?

Bana sorarsan RX 580 oyunlarda daha iyi bir performansı var fakat stabilite konusunda 1650S derim.

Merhaba, benim görüşüme göre 1650 Super az da olsa daha performanslı, ama fiyat farkı var ise aralarında epey RX 580 alabilirsiniz.

GTX 1650 Super, RX 580'e göre daha az ısınıp daha az güç tüketiyor. Ayrıca INNO3D güzel markadır, ama ondan ziyade Galax'ın bu modelini almanız sizin yararınıza olacaktır;

Performanslar yakın. Oyundan oyuna farklar mevcut. GTX 1650 Super güncel bir kart. Buna ek güç tüketimi de düşük. RX 580 ise bizzat kullandığım bir kart. Hala performanslı ama sıfırdan alınır hali artık kalmadı. 8 GB belleği olması devasa bir fark yaratmaz. Teknoloji geliştikçe 24 GB belleği bile olsa yeterli gelmeyecektir.

merhaba benim görüşüme göre 1650 super az da olsa daha performanslı ama fiyat farkı var ise aralarında epey rx 580 alabilirsiniz
GTX 1650 Super olan sistem 120 lira daha pahalı yalnızca.
GTX 1650 Super, RX 580'e göre daha az ısınıp daha az güç tüketiyor. Ayrıca INNO3D güzel markadır, ama ondan ziyade Galax'ın bu modelini almanız sizin yararınıza olacaktır;

Model değiştiremem maalesef hazır sistem çünkü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı