RX 580 vs GTX 1650 Super

İkisi arasında 1650 Super derim. Daha güncel bir kart. Güç tüketimi daha az.

1650 Super der geçerim NVIDIA candır.
Yalnız "candır" kelimesi çok itici olmaya başladı. Can falan değildir hangi kart daha az sorunlu, Hangi kart daha düşük fiyatı var, hangi kart daha az ısınıyorsa ve son olarak hangi kart daha iyi performans veriyorsa onu tercih etmeliyiz. Bu arada bende 1650 super almasından yanayım.

RX 5500 XT satmış ve NVIDIA ekran kartına geçmiş biri olarak net bir şekilde AMD ekran kartlarının sorunlu olduğunu söyleyebilirim. Belki üretimde hata yapıyorlar, belki de (bence kullanıcı tahmininden öteye geçmeyen) sürücü problemi var. Sonuç olarak AMD ekran kartları farklı farklı sorunlarla karşımıza çıkmaya devam edecek. Bu sebepten ben de 1650 Super diyorum.

Yalnız "candır" kelimesi çok itici olmaya başladı. Can falan değildir hangi kart daha az sorunlu, Hangi kart daha düşük fiyatı var, hangi kart daha az ısınıyorsa ve son olarak hangi kart daha iyi performans veriyorsa onu tercih etmeliyiz. Bu arada bende 1650 super almasından yanayım.
Keşke sadece performansa baksak öyle olmuyor maalesef. RX 5600XT, 1660 Super'den daha performanslı bir kart ama gel gör sorunlar yüzünden sisteminden soğuyan insanlar var istediği kadar performanslı olsun sen yazılımını 2020 yılında çözemiyorsan çeşitli hatalar yüzünden insanları soğutuyorsan senden bir şey olmaz demektir.

1650 Super varken 1660S'e kadar hiçbir karta bence bulaşmayın hatta arada NVIDIA farkı da var güç tüketimi aşırı düşük + çok az ısınıyor Extreme OC yapsan bile + Driver konusunda kat kat daha iyi, stabil, sağlam ve sorunsuz.

Güncel test 8GB model.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

xcbnfhdmh.PNG

power-maximum.png

Keşke sadece performansa baksak öyle olmuyor maalesef. RX 5600XT, 1660 Super'den daha performanslı bir kart ama gel gör sorunlar yüzünden sisteminden soğuyan insanlar var istediği kadar performanslı olsun sen yazılımını 2020 yılında çözemiyorsan çeşitli hatalar yüzünden insanları soğutuyorsan senden bir şey olmaz demektir.
RX 580'den ve 1650 super'den bahsediyorum ben ? :D
"hangi kart daha az sorunlu, Hangi kart daha düşük fiyatı var, hangi kart daha az ısınıyorsa ve son olarak hangi kart daha iyi performans veriyorsa onu tercih etmeliyiz" Sadece perfromanstan bahsettim aynen, keşke okusaydın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı