RX 580 vs. RX 5500XT 8 GB

byiyuel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 tane sistem buldum. Ucuz olanda RX 580 pahalı olanda RX 5500XT 8 GB var. Diğer parçalar aynı. Sizce hangisi alınmalı? (Ucuz olanı İncehesap'dan alacağım için yanında JD 720 hediye geliyor.) 10FPS için 100₺ fazla vermeye değer mi?

Bütçe ve sistem linki belirtin. Kötü sistemler ise bütçenize göre sistem bulalım.
RX 580 sistem : Hypnotic 2680 | R5 2600 RX 580 8G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com (Kasa Gamepower ama yakın zamanda değiştireceğim.)(Değişen parçaları:
1605116375833.png
)
RX 5500XT sistem: (Hepsiburada'dan toplama)
1605116633260.png

Tek kanal RAM, kronik sorunlu SSD. A320M S2H, (bu bütçede yetersiz) Gamepower kasa ve PSU, alınmaz bu sistem.
Yazdığımı okursanız değişen parçaları görürdünüz. Ayrıca PSU değiştireceğimi söyledim. Keşke bir şey yazmadan önce okusanız.
Hepsiburada'dan toplanan sistemde bazı parçalar değişmeli.
SSD kronik sorunlu.
Kasayı değiştirmenizi öneriyorum. O markanın kasaları pek iyi değil. Mesh kasalara bakabilirsiniz.
Hangi parçalar değişmeli? Sistem ortalama 5500₺ kalmalı.

Yazdığımı okursanız değişen parçaları görürdünüz. Ayrıca PSU değiştireceğimi söyledim. Keşke bir şey yazmadan önce okusanız.
Okumadığımı nereden çıkardın? PSU değiştirsen dahi bu sistem alınmaz, baştan sonra komple değişmesi gerek. Bunu yapacağıma sıfır toplarım veya başka hazır sistem bakarım daha iyi, Gamepower PSU var zaten yine?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı