RX 580 Witcher 3 Düşük FPS

ImLordOfLies

Hectopat
Yer
Kocasinan/KAYSERİ
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem sorumlusu
Sistem
B450 Tomahawk
RX 580 4G Gaming X
Ryzen 5 2600
8G 2400 Mhz kingston hyperx fury
650W PSU

Witcher 3 1080P ultra'da 43 FPS alıyorum. Normal değerlerin altında değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benchmark videolarına bakmak gerek yorum yapmadan önce. Ekran kartı olmadan APU kullansa tamam fark yaratır ama Ryzen 5 2600'de 43'ten 70 FPS'e çıkaracak değil. En fazla 47-48 FPS'e çıkarır. Sorun da büyük ihtimalle kaynağı hairworks. İşlemciye yüklenen oyunlarda ciddi farklar olabiliyor orası ayrı. Witcher 3'te işlemci kadar ekran kartına da yükleniyor. Zaten ultra ayarlarda 1080P'de olduğu için ekran kartına daha fazla yükleniyor. Kullanımın %99'u görmesi mümkün yani.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

APU işlemcilerde o kadar fark yaratabilir ancak APU haricinde o kadar fark yaratmıyor.

Nvdia HairWorks kapanınca 60FPS'e çıktı
Şu anda 60FPS sabitlendi. Monitörüm 75Hz. bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Sistem
B450 Tomahawk
RX 580 4G Gaming X
Ryzen 5 2600
8G 2400 Mhz kingston hyperx fury
650W PSU

Witcher 3 1080P ultra'da 43 FPS alıyorum. Normal değerlerin altında değil mi?
Dostum işlemci gayet iyi besliyor gibi ama 8 GB RAM ultra ayarlar için yeterli değil witcher 3 de o sebeb ten olabilir

Arkadaşlar sorun çözüldü. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Şu an aldığım değerler 65 61 arasında Ultrada, Nvdia HairWorks kapanınca. Dikey senkronizasyonu da kaldırınca 65 FPS görünüyor. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…