RX 5800 çıkacak mı?

Kapitan

Hectopat
Daha fazla  
Yeni seri bildiğimiz üzere RX 5700 ve RX 5700XT olarak adlandırıldı. RX 5600'ün çıkacağına dair haberler oldukça fazla ancak RX 5800 hakkında hemen hemen hiçbir haber yok. Yeni ekran kartı almak istiyorum fakat bu bilgiler kafamı oldukça karıştırıyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Sanmam çıkacağını daha üst seviye bir kartın. RX 5600'de büyük ihtimalle RTX 2060'a rakip olarak çıkar. RTX 2060'ın rakibi normalde RX 5700'dü ama RTX 2070 performansını bile geçebiliyor.

AMD CPU benchmark listelerinde ilk sıraya geldi. Bence GPU listesini de deneyecektir diye düşünüyorum. RTX 2080 Ti'ın oldukça önünde bir kart geleceğini düşünüyorum. Firma oldukça güçlü bir ivme yakaladı. İşlemci pazarında yancı olmaktan çıktı, ortak oldu ve hatta pazar payında öne geçebilecek gücü sağladı. Elde ettiği ekonomik gücün önemli bir kısmını GPU pazarına harcayacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı