H Hunter fz Femtopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 RAM 8GB 2666 MHz Ekran kartı RX 580 Anakart Gigabyte A320M S2H İşlemci AMD Ryzen3 2200g Arkadaşlar bu durumu sadece oyun oynarken yaşıyorum. Oyun oynarken ekran bir anda kapanıyor ve klavye çalışmıyor. Ama kasa çalışmaya devam ediyor.
Arkadaşlar bu durumu sadece oyun oynarken yaşıyorum. Oyun oynarken ekran bir anda kapanıyor ve klavye çalışmıyor. Ama kasa çalışmaya devam ediyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.733 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #2 PSU nedir onu'da belirt sonra inceleyelim. Artı 0 Eksi
KS KS H Hunter fz Femtopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #3 claus dedi: PSU nedir onu'da belirt sonra inceleyelim. Genişletmek için tıkla... PSU 650 Watt 80 Plus. Artı 0 Eksi
claus dedi: PSU nedir onu'da belirt sonra inceleyelim. Genişletmek için tıkla... PSU 650 Watt 80 Plus.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.733 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #4 Tam modeli belirtin markası vs. ile. Artı 0 Eksi
KS KS H Hunter fz Femtopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #5 claus dedi: Tam modeli belirtin markası vs. ile. Genişletmek için tıkla... Markasını bilmiyorum ama az önce PC'yi televizyona taktım 45 dk oynadım hiç sorun olmadı VGA dönüştürücüden olabilir mi? Sence claus dedi: Tam modeli belirtin markası vs. ile. Genişletmek için tıkla... Markasını bilmiyorum ama az önce PC'yi televizyona taktım 45 dk oynadım hiç sorun olmadı VGA dönüştürücüden olabilir mi? Sen claus dedi: Tam modeli belirtin markası vs. ile. Genişletmek için tıkla... Markasını öğrendim x power series psu Artı 0 Eksi
claus dedi: Tam modeli belirtin markası vs. ile. Genişletmek için tıkla... Markasını bilmiyorum ama az önce PC'yi televizyona taktım 45 dk oynadım hiç sorun olmadı VGA dönüştürücüden olabilir mi? Sence claus dedi: Tam modeli belirtin markası vs. ile. Genişletmek için tıkla... Markasını bilmiyorum ama az önce PC'yi televizyona taktım 45 dk oynadım hiç sorun olmadı VGA dönüştürücüden olabilir mi? Sen claus dedi: Tam modeli belirtin markası vs. ile. Genişletmek için tıkla... Markasını öğrendim x power series psu