RX 590 CS:GO'da alt Tab sorunu

Merhabalar efendim unlostun çeşitli videolarının izleyerek neredeyse tüm adımları uyguladım. Ama oyundayken alt Tab yaptıktan sonra 2 - 3 saniye bekledikten sonra Windows açılıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Sistem özellikleri: AMD 5 Ryzen 2600 RX590.

Oyun içi çözünürlük: Normal 4:3 1280.1024.

Windows çözünürlük: 1920.1080.

Sorun galiba oyun içi çözünürlük ile Windows'un çözünürlüğünün aynı olmaması, eğer oyun içi çözünürlüğü geniş ekran 16:9 ve 1920.1080 yaptığımda alt Tab çok ama çok hızlı akıcı bir şekilde çalışıyor ama ben oyunu bu ayarlarda oynamak istiyorum (normal 4:3 1280.1024 bu ayarları istiyorum) Windows'un kendi çözünürlüğünü düşüreyim dedim ama orada da 1280.1024 diye bir sekme yok!

Ne yapmalıyım yardıcı olursanız çok sevinirim?

2-3 saniye beklemek bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum ki sorunun sizin de dediğiniz gibi çözünürlük değişimi olduğunu düşünüyorum. Radeon ayarları' ndan özel çözünürlük ayarlayabilirsiniz eğer ekranınızı 4:3 yapmak istiyorsanız.

CS GO'da iken Windows masaüstüne dönmek istediğinizde 2-3 saniye sürmesi mi sorununuz? Dediğiniz gibi durum, çözünürlükler farklı ve oyun fullscreen çalıştığı için bir miktar bekleme yapıyor. Aynısını çok daha büyük oyunlarda zaten ben de yaşıyorum ve bu doğal bir şey. Windowed veya fullscreen borderless çalıştırdığım zaman alt tab süresinde bekleme olmuyor ve anlık şekilde masaüstüne dönülüyor. Bence bir sorununuz yok. Ben CS GO'u 1080p oynarken de alt tab bekletiyor zaten ki bu normal bir durum.

2-3 saniye beklemek bir sorun teşkil etmez diye düşünüyorum ki sorunun sizin de dediğiniz gibi çözünürlük değişimi olduğunu düşünüyorum. Radeon ayarları' ndan özel çözünürlük ayarlayabilirsiniz eğer ekranınızı 4:3 yapmak istiyorsanız.

Hocam 3 saniye nasıl sorun teşkil etmez? Yahu şu forumlarda sevmediğim şey bir soru sordugumuzda sorunun harıcınde cevap vermeye çalışıyorsunuz! Sen mi bilebilirsin 3 saniyenin sorun olmayacağından?

CS:GO'da iken Windows masaüstüne dönmek istediğinizde 2-3 saniye sürmesi mi sorununuz? Dediğiniz gibi durum, çözünürlükler farklı ve oyun fullscreen çalıştığı için bir miktar bekleme yapıyor. Aynısını çok daha büyük oyunlarda zaten ben de yaşıyorum ve bu doğal bir şey. Windowed veya fullscreen borderless çalıştırdığım zaman alt Tab süresinde bekleme olmuyor ve anlık şekilde masaüstüne dönülüyor. Bence bir sorununuz yok. Ben CS:GO'u 1080P oynarken de alt Tab bekletiyor zaten ki bu normal bir durum.

Allah'ım sen büyüksün. Evet 3 saniye benim için çok önemli ya size ne yaa soruna cevap vermek varken direkt olaya serzenişte bulunarak giriyorsunuz yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 3 saniye nasıl sorun teşkil etmez? Yahu şu forumlarda sevmediğim şey bir soru sordugumuzda sorunun harıcınde cevap vermeye çalışıyorsunuz! Sen mi bilebilirsin 3 saniyenin sorun olmayacağından?

Allah'ım sen büyüksün evet 3 saniye benı için çok önemli ya size ne yaa soruna cevap vermek varken direk olaya serzenişte bulunarak giriyorsunuz yeter.

Kardeşim beğenmediysen git başka foruma.

CS:GO'da iken Windows masaüstüne dönmek istediğinizde 2-3 saniye sürmesi mi sorununuz? Dediğiniz gibi durum, çözünürlükler farklı ve oyun fullscreen çalıştığı için bir miktar bekleme yapıyor. Aynısını çok daha büyük oyunlarda zaten ben de yaşıyorum ve bu doğal bir şey. Windowed veya fullscreen borderless çalıştırdığım zaman alt Tab süresinde bekleme olmuyor ve anlık şekilde masaüstüne dönülüyor. Bence bir sorununuz yok. Ben CS:GO'u 1080P oynarken de alt Tab bekletiyor zaten ki bu normal bir durum.

Hayır normal değil unlost un videosunda 1 saniyeden önce açılıyor!

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam 3 saniye nasıl sorun teşkil etmez ? Yahu şu forumlarda sevmediğim şey bir soru sordugumuzda sorunun harıcınde cevap vermeye çalışıyorsunuz ! Sen mi bilebilirsin 3 saniyenin sorun olmayacağından ?
Sana çözüm bile sundum. Neye kızdın anlamıyorum. Eğer yardım istemiyorsan yazma bu foruma, yardım etmek isteyen insanların hevesini de kaçırma. Başka forumlara anlat derdini.
Radeon ayarları' ndan özel çözünürlük ayarlayabilirsiniz eğer ekranınızı 4:3 yapmak istiyorsanız.
Bak işte çözümün burada. Rica ederim (!).

Sana çözüm bile sundum. Neye kızdın anlamıyorum. Eğer yardım istemiyorsan yazma forumlara, yardım etmek isteyen insanların hevesini de kaçırma. Başka forumlara anlat derdini.

Bak işte çözümün burada. Rica ederim (!).

Teşekkür ederim cevap verdğiniz için.

Sizi raporladım konuya dair sadece olmamasınız sebebini yazdınız halbukı başka çözümleri var ve siz hala bunun normal bir durum oldugunu dayataya çalışıyorsunuz.

Son düzenleme:
Ben soruyu anlayamadım al Tab süresi 2 3 saniye mi sorunun yoksa başlata basınca mı cidden anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı