RX 590 donma sorunu

• Konuyu başlatan Serios
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.845

Serios

Decapat
2 Ay önce topladığım bilgisayarımda oyunlarda donmalar yaşıyorum. Ekran kitleniyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Sonrasında ekran kararıyor ve no signal yazısını görüyorum, reset atmadan düzeltemiyorum. Driver en son çıkan 20.2.2, farklı forumlarda driverla ilgili problem olduğuna yönelik yorumlar okudum. Sizce ne yapmalıyım?

Ben kartı aynı kartı ( sapphire rx590 nitro+) dün satın aldım. 1 saat bir oyun sürecinin ardından bilgisayarını kilitledi ve bir daha açılmadı ekran kartını çıkarttım biraz bekledim tekrar yarım saat sonra taktığımda bilgisayarım açıldı. MSI Afterburner yükledim ve Fanlarını programın otomatik çalıştır komutuyla çalıştırdım. 5-6 saat durmadan oyun oynadım bana mısın demedi. Sanırım soğutma sistemiyle alakalı bir durum var. MSI Afterburner yükleyip tekrar kontrol edebilir misin.

Valla bu sorun bende vardı ve çok çektirdi. Videolu, resimli 1000'lerce kanıt sunarak teknik servise yolladım tek seferde iade alındı şükürler olsun. Kim ne derse desin kartın sorunlu hocam. Genelde bu sorunun sebebinin donanımsal olduğunu söyler bazı fanboylar. Yok RAM'lerin uyumsuzdur, PSU'un yetmiyordur gibi abuk subuk şeyler söyleyip saçmalarlar iyice. İadeye gönder sana önerim.

Bakın benim 2 tane konum var, bu kartı sırf kargolarken bile ayrı sorun çektim öyle nalet bir kart. Üşenmezseniz okuyun bir ara:

Konularınızı okudum sanırım bende garantiye göndereceğim uğraşmak istemiyorum açıkçası para veriyorum ben neden uğraşıcam çözmek için

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı