RX 590 donma sorunu

• Konuyu başlatan Serios
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 3.848

Serios

Decapat
2 Ay önce topladığım bilgisayarımda oyunlarda donmalar yaşıyorum. Ekran kitleniyor ve hiçbir işlem yapamıyorum. Sonrasında ekran kararıyor ve no signal yazısını görüyorum, reset atmadan düzeltemiyorum. Driver en son çıkan 20.2.2, farklı forumlarda driverla ilgili problem olduğuna yönelik yorumlar okudum. Sizce ne yapmalıyım?

Nvidia'larda da teksture flickering problemi var ama onlarda bu kadar şiddetli değil. Oyundan atma falan. 2070s ya da 2060'ların da sorunlu olduğunu okumuştum.

Ben kartı aynı kartı ( sapphire rx590 nitro+) dün satın aldım. 1 saat bir oyun sürecinin ardından bilgisayarını kilitledi ve bir daha açılmadı ekran kartını çıkarttım biraz bekledim tekrar yarım saat sonra taktığımda bilgisayarım açıldı. MSI Afterburner yükledim ve Fanlarını programın otomatik çalıştır komutuyla çalıştırdım. 5-6 saat durmadan oyun oynadım bana mısın demedi. Sanırım soğutma sistemiyle alakalı bir durum var. MSI Afterburner yükleyip tekrar kontrol edebilir misin.

Benzer şeyleri RX 580'de yaşadım kart arızalı çıktı değiştirdim garantiden gönderin onlar ilgilensin.

Konularınızı okudum sanırım bende garantiye göndereceğim uğraşmak istemiyorum açıkçası para veriyorum ben neden uğraşıcam çözmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…