RX 590 Düşük FPS Sorunu

Daha fazla  
1080P çözünürlükte League of Legends oynuyorum sadece. Medium ayarlarda fightlarda FPS'm 55'e kadar düşüyüyor. Bu ekran kartı bu oyun için fazlasıyla yeterli diye aldım. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1080P çözünürlükte League of Legends oynuyorum sadece. Medium ayarlarda fightlarda FPS'm 55'e kadar düşüyüyor. Bu ekran kartı bu oyun için fazlasıyla yeterli diye aldım. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

MSI Afterburner ile ölçüm yapın.Değerleripaylaşın.

Bilgisi olan var mı acaba?

Oyun oynarken mi?

Oyun oynarken CPU ve GPU kullanım değerlini görmeliyiz. Ek olarak AMD'nin yeni çıkardığı Driver'lar sıkıntılı olabiliyor. Eski bir sürücüde yükleyip deneyebilirsiniz.

Eki Görüntüle 569630

1 Oyundan sonra buradaki değerleri mi atacağım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.
Bu videoyu dikkatli bir şekilde izleyin. GPU ve CPU'nun kullanım ve sıcaklık değerlerini açın. Biraz oyunu oynayın. Sonuçları yazarsınız.

İşlemcinin sıcaklığı 65-70 arasında sürekli. Ekran kartı 46 derece sabit. İşlemcinin kullanımı maximum %33'e çıktı genelde 6-20 arasında değişiyo. Ekran kartı sürekli %100'de değil. 0'a düşüyo 60'a çıkıyo değişiyor sürekli.

Siz eski bir ekran kartı sürücüsü kurmayı deneyin birde öyle bakalım.

Eski sürücülerde de aynı sorunu yaşıyordum. Yani bilmiyorum ekran kartımın gücünü kullanamıyormuşum gibi. Rahat rahat oyun oynayamıyorum.
Ekran kartından bir sıkıntı yok. Son sürüm zaten sıkıntılı eski sürüm yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…