RX 590 Ekran Kartından GTX 1660 Ti Ekran Kartına Geçilir mi?

10 FPS olduğunu nerden çıkardın ki. Oynadığı oyunları bile yazmamış. Mesela benim standartım War Thunder'de ultra'da SSAA: x4 ayarlarında 60 FPS alt limittir. Bu çoğu oyunda karşılaştırdığımda ortalama en az 50 FPS fark eder. Böyle düşünmek lazım ama tabi arkadaş biraz açıklayıcı bilgi verse bizlerde daha sağlıklı cevap yazabiliriz.
AMD Ryzen 7 2700
Sapphire RX 590 Nitro + SE
DDR4 16GB Ram
GIGABYTE B450 GAMING X Anakart
240GB SSD
1TB HDD
650W 80 Plus PSU
Biraz daha araştırma yapıp bu ekran kartını düşünüyorum benim asıl isteğim kaliteli soğutma arkadaşlar fps anlamında bir sıkıntı yok zaten şu an kullandığım ekran kartındada.

Son düzenleme:
AMD Ryzen 7 2700
Sapphire RX 590 Nitro + SE
DDR4 16GB Ram
GIGABYTE B450 GAMING X Anakart
240GB SSD
1TB HDD
650W 80 Plus PSU
Biraz daha araştırma yapıp bu ekran kartını düşünüyorum benim asıl isteğim kaliteli soğutma arkadaşlar fps anlamında bir sıkıntı yok zaten şu an kullandığım ekran kartındada.
Kullandığın ekran kartının soğutması zaten çok iyi niye değiştirmek istiyorsun ki. Bende aynı ekran kartını kullanıyorum ve soğutma konusunda çok memnunum mesela kart genel olarak oyunlarda kaç derece ya da oyun deneyiminizi olumsuz etkileyen bir durum mu var?

Kullandığın ekran kartının soğutması zaten çok iyi niye değiştirmek istiyorsun ki. Bende aynı ekran kartını kullanıyorum ve soğutma konusunda çok memnunum mesela kart genel olarak oyunlarda kaç derece ya da oyun deneyiminizi olumsuz etkileyen bir durum mu var?
Bilmiyorum benim ekran kartım çok ısınıyor ve çok sesli çalışıyor acaba kasamın hava akışından dolayı mı?

Bilmiyorum benim ekran kartım çok ısınıyor ve çok sesli çalışıyor acaba kasamın hava akışından dolayı mı?
MSI Afterburner programı ile oyunlarda kaç dereceye çıkıyor, çok ısınıyor derken gennelikle kaç dereceler? Ve evet hava akışından kaynaklı olabilir kasanın modelini biliyorsan atabilirmisin.

Xigmatek Venom X
Kasanın hava akışı iyi duruyor ama benim hala merak ettiğim şey oyunlarda yani yük altında kaç derecelerde çalışıyor kart çok ısınıyor derken kaç derece? Ona göre custom fan planı ayarlanıp daha sessiz ve soğuk çalıştırılabilir mesela ben öyle yaptım.

Bu rehbere bir göz atın MSI Afterburner'da oyunlarda sıcaklığın nasıl gösterilebileceği hakkında.

Kasanın hava akışı iyi duruyor ama benim hala merak ettiğim şey oyunlarda yani yük altında kaç derecelerde çalışıyor kart çok ısınıyor derken kaç derece? Ona göre Custom fan planı ayarlanıp daha sessiz ve soğuk çalıştırılabilir mesela ben öyle yaptım.

Bu rehbere bir göz atın MSI Afterburner'da oyunlarda sıcaklığın nasıl gösterilebileceği hakkında.

Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Ekran kartı R6 oynarken 60-75 derecelerde seyrediyor ama fan çok sesli çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı