RX 590 görüntü gitme problemi

Melissa

Hectopat
Ben yeni PC topladım ve düzgün çalışıyordu. Ama şu ana kadar 2 kez sinyal yok aldım. Birinde bilgisayar 1 gün falan açık kalmıştı oyun yükleniyor diye ben de kasanın üstündeki restart tuşunu bastım düzeldi. İkincide ise şarkı açıktı ve bir anda sinyal yok dedi ses gelmeye devam ediyordu. Kasanın ışıkları falan açık kalıyor yani çalışıyor. Restart atınca yine düzeldi. Ama bu neden oluyor? İlk defa PC topladım pek anlamadım. Isındığı için olabilir mi? Kasa da sadece 1 fan var sonra param olunca ek olarak almayı düşünüyordum. Monitörde bir sıkıntı vardı diye garantiye vereceğim bugün. Sizce bir sıkıntı var mıdır kasada?

Öncelikle sorunun monitör, ekran kartı veya kabloda mı olduğunun tespitini yapın. Deneyebileceğiniz farklı bir monitör veya televizyon var ise ondan görüntü alarak ve farklı kablo ile deneyin. Bir de ekran kartının diğer çıkış portlarını deneyin.
Sinyal yok yazdığı sürede hdmi kablosunu da denedim olmamıştı. İnternetten baktım biraz ekran kartı veya kablolar gevşemiş olabiliyomuş onada baktım olmamıştı bende restart yapmak zorunda kaldım o zaman düzeldi....bu hep böyle ara sıra sorun vermeye devam edecek mi bilmiyorum. Bugün kargo yokmuş diye monitörü yarın verecem garantiye.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı