RX 590 ısınma problemi

DDU programı ile şuanki sürücüyü kaldırım 20.2.2 kurmayı deneyin isterseniz.

Evet yarın versiyon değiştireceğim. Kasanın uçak gibi ses çıkardığı ve ısındığı halini özler oldum, en azından oyunda sabit fps veriyordu.

Şuna baksanıza hocam. Bariz fps drop yüzünden öldüm. Kast ettiğim şey tam olarak bu videodaki sorun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu zaten fps dropla alakasız. Bildiğin sapıtmış. Sözde 8 GB'lık ekran kartı işte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam kullandığın kasa modeli nedir.

Selam kullandığın kasa modeli nedir?

Evet kesinlikle normal değil. Dediğim gibi versiyon değiştirin.
Selam kullandığın kasa modeli nedir.

Selam kullandığın kasa modeli nedir?
Merhaba hocam. Ben XFX Rx 590 modelini kullanıyorum. Uzay montajda bile 80 derece olan kart. Buna en iyi hava akışlı kasayı da alsam 10 tane fan da taksam pek etki edeceğini düşünmüyorum undervolt, kartın mhz güç limitini düşürüp ayrıca uçak sesi gibi fan ile kartın sıcaklığını az da olsa düşürüyoruz

Ahahaha geçmiş olsun sana. umarım arkadaş da farklı bir model vardır. Düzgün bir hava akışı ile çözer. Dark kasaların mesh panel olmayan modelleri güçlü kartlarda ısınma problemi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…