K kükürt Decapat Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 135 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 İşlemci: i3-6100. Ekran kartı: RX 590 8 GB. RAM: 8 GB. Minidump dosyalarım: Yeni klasör - Google Drive
İşlemci: i3-6100. Ekran kartı: RX 590 8 GB. RAM: 8 GB. Minidump dosyalarım: Yeni klasör - Google Drive
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 6 Nisan 2021 #2 Dahili grafik kartının sürücülerini ve Intel sürücülerini güncelleyin. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.745 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 6 Nisan 2021 #3 Yonga seti sürücüsü mavi ekrana sebep olmuş, güncelleyelim. (Chipset.) Ekran kartını güncelleyin diyecektim ama dosyayı hızlı okumadı. Artı 0 Eksi
Yonga seti sürücüsü mavi ekrana sebep olmuş, güncelleyelim. (Chipset.) Ekran kartını güncelleyin diyecektim ama dosyayı hızlı okumadı.
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 6 Nisan 2021 #4 KojiroHyuga04 dedi: Yonga seti sürücüsü mavi ekrana sebep olmuş, güncelleyelim. (Chipset.) Ekran kartını güncelleyin diyecektim ama dosyayı hızlı okumadı. Genişletmek için tıkla... GeunieIntel chipset sürücüsü mü hocam? Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Yonga seti sürücüsü mavi ekrana sebep olmuş, güncelleyelim. (Chipset.) Ekran kartını güncelleyin diyecektim ama dosyayı hızlı okumadı. Genişletmek için tıkla... GeunieIntel chipset sürücüsü mü hocam?
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.745 Makaleler 18 Çözümler 445 Yer Valisiz Vilayet! 6 Nisan 2021 #5 Aynen hocam, Mavi Ekrana Intel Chipset neden oluyorsa bu yazı çıkar, AMD ise AuthenticAMD yazısı çıkacaktır Artı 0 Eksi
Aynen hocam, Mavi Ekrana Intel Chipset neden oluyorsa bu yazı çıkar, AMD ise AuthenticAMD yazısı çıkacaktır
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.574 Makaleler 1 Çözümler 69 6 Nisan 2021 #6 KojiroHyuga04 dedi: Aynen hocam, Mavi Ekrana Intel Chipset neden oluyorsa bu yazı çıkar, AMD ise AuthenticAMD yazısı çıkacaktır Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman bunu görüyorum. Sağ olun hocam. 2. dosya bozuk galiba açılmıyor bende. Hocam dosya açıldı. Diğeride RX 590 sürücüsüyle alakalı. DDU ile kaldırıp WHQL sürüm kurun. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Aynen hocam, Mavi Ekrana Intel Chipset neden oluyorsa bu yazı çıkar, AMD ise AuthenticAMD yazısı çıkacaktır Genişletmek için tıkla... Çoğu zaman bunu görüyorum. Sağ olun hocam. 2. dosya bozuk galiba açılmıyor bende. Hocam dosya açıldı. Diğeride RX 590 sürücüsüyle alakalı. DDU ile kaldırıp WHQL sürüm kurun.