RX 590 sistem mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

kiliicc

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8gb corsair 2400mhz
SSD veya HDD modeli
Hdd 1 TB
Ekran kartı
Rx 590 Sapphire 8 GB
Anakart
H110M S2 1152
İşlemci
i5 7500
İşlemci ve ekran kartını değiştirdim, işlemci gayet de güzel çalışıyor ama ekran kartında sorunlar yaşıyorum. Driver olarak 2020 sürümü yüklediğimde mavi ekran vermiyor normal olarak çalışıyor ama oyun açtığım an gidiyor mavi ekran veriyor.

Ek olarak gt730 4GB var elimde onu takıp denedim hiç sorunsuz çalıştı.

Nasıl çözebilirim açıklar mısınız VRAM nedir?

VRAM ekran kartının RAM'lerine (Belleklerine) verilen addır. Bu tür sorunlarda bunlara Reballing denilen işlem uygulanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

VRAM ekran kartının RAM'lerine (belleklerine) verilen addır. Bu tür sorunlarda bunlara reballing denilen işlem uygulanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTA san gibi küçük bir oyun açtığım zaman input bulunamadı/sağlanamadı diyor ekranda monitörde kasa çalışmaya devam ediyor. Başka bir sorun olmuş olabilir mi?

GTA san gibi küçük bir oyun açtığım zaman input bulunamadı/sağlanamadı diyor ekranda monitörde kasa çalışmaya devam ediyor. Başka bir sorun olmuş olabilir mi?

Hocam tüm sorunlar ekran kartındaki donanımsal bir sorunu işaret ediyor. Yazılımsal kısmını zaten yaptınız. Sürücüleri yüklediniz. Sizin ya da benim şu an için yapabileceğimiz pek bir şey yok. Bir tamirciye ya da servise gösterin. Onlar özel test yazılımlarıyla veya ölçümlerle sorunu bulurlar.
Sisteminizle ilgili bir sorun olsaydı diğer ekran kartında da benzer sorunlar olurdu.

Hocam tüm sorunlar ekran kartındaki donanımsal bir sorunu işaret ediyor. Yazılımsal kısmını zaten yaptınız. Sürücüleri yüklediniz. Sizin ya da benim şu an için yapabileceğimiz pek bir şey yok. Bir tamirciye ya da servise gösterin. Onlar özel test yazılımlarıyla veya ölçümlerle sorunu bulurlar.
Sisteminizle ilgili bir sorun olsaydı diğer ekran kartında da benzer sorunlar olurdu.

Teşekkürler ilginiz için iyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı