RX 590 mı GTX 1650 Super Gaming X mi?

Bütçem 1600 1650

O zaman şöyle bir öneri yapabilirim RX 5500XT modeli RX590A'a denk olan yeni nesil bir ekran kartı, yani RX590'ın yeni hali gibi düşünebilirsin. 1650 Super ile RX5500 XT karşılaştırma videolarına bakıp, bütçene göre ikisinden birini seçebilirsin dostum, sorun olursa buradan yine sorabilirsin. Belirtmeyi unutmuşum 1650S ve RX5500 XT FPS konusunda denk kartlardır.

XFX RX 590 inceleme - Technopat Sosyal burada hem inceleme yazısı yazdım hem de sorunu nasıl çözdüğümü yazdım bakabilirsiniz attığım konu üzerinden de konuşabiliriz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım size.

Çok teşekkür ederim, eğer iade olmaz yenisini gönderirlerse ve aynı hataları yaşarsam yazınıza tekrar bakarım.

Bu fiyatta stokta varken bunu al gitsin hiç düşünme bile. Gigabyte 1650 Super

incehesap gaming gecesini beklesem mi yoksa alsam mı aceba genelde baya indirim yapıyorlar o yüzden kafam karışık. diğer siteler gibi indirim var diyip yapmamazlık yapmıyorlar

Bütçe konusunda bir şey belirtmemişsin ama 1650 Super 1800-2000 TL bandında bir ekran kartı , üstüne 300 lira daha koyabileceğini varsayarak 5600XT almanı öneririm.İkiside DDR6 yeni nesil bir ekran kartı ve 5600XT , 1650 Supere göre ortalama 30 Fps daha fazla performans verir.RX590 artık eskimiş bir kart.
1800-2000 arası? AMD önermek için bahane aramayalım, 1500'e bile bulunabiliyor. Hatta 1600'e bu kaliteli model var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı