Çözüldü RX 590 Nitro+ Düşük FPS Sorunu

• Konuyu başlatan Tttec
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.587
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Tttec

Decapat
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir sistem topladım. Ryzen 5 2600, RX 590 Nitro+, B450M S2H, 2x8 dual kit RAM 3000 MHz. Beklentim yüksekti fakat PUBG indirip oyuna girdiğimde lobide 100 civarlarında, oyun içinde ise maks 25-30 FPS alıyorum ve ultra ya da düşük ayarlarda fark etmiyor. Yardımcı olabilecek birisi var mı?

Denediğim şeyler:
  1. RAM'leri 3000 MHz yapmak
  2. BIOS güncellemek
  3. Driverları güncellemek
  4. Radeon ayarlarından PUBG optimize etmek

Çözüm
Sorun ilginç bir şekilde çözüldü. PUBG oyun içerisindeki ayarlardan oyun içi ve lobi FPS ayarını sınırsıza çektim ve düzeldi Ultra ayarlarda 70-110 arasıydı sanırsam aldığım FPS değerleri. Eğer aynı sorunu yaşayan birileri varsa oyun içindeki FPS sınırlandırmasını 200'e bile çekseniz çalışmayabilir siz sınırsıza ayarlayın öyle düzgün çalışıyor şu an bende.
Sorun ilginç bir şekilde çözüldü. PUBG oyun içerisindeki ayarlardan oyun içi ve lobi FPS ayarını sınırsıza çektim ve düzeldi Ultra ayarlarda 70-110 arasıydı sanırsam aldığım FPS değerleri. Eğer aynı sorunu yaşayan birileri varsa oyun içindeki FPS sınırlandırmasını 200'e bile çekseniz çalışmayabilir siz sınırsıza ayarlayın öyle düzgün çalışıyor şu an bende.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı