Seckinmis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 9 Yer İzmir 10 Kasım 2019 #51 alper9335 dedi: RX 5700XT serisine mi geliyor artık? Daha en azından 3 4 sene gelir güncelleme RX 590 modeline ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Cümlem biraz eksik olmuş . Yok hala daha geliyor RX 590 Driver güncellemesi. Ben sadece RX 5700XT serisinin üzerine düşecekler bakımından söylemiştim.
alper9335 dedi: RX 5700XT serisine mi geliyor artık? Daha en azından 3 4 sene gelir güncelleme RX 590 modeline ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... Cümlem biraz eksik olmuş . Yok hala daha geliyor RX 590 Driver güncellemesi. Ben sadece RX 5700XT serisinin üzerine düşecekler bakımından söylemiştim.
alper9335 Kilopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 950 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #52 Seckinmis dedi: Cümlem biraz eksik olmuş . Yok hala daha geliyor RX 590 Driver güncellemesi. Ben sadece RX 5700XT serisinin üzerine düşecekler bakımından söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu.
Seckinmis dedi: Cümlem biraz eksik olmuş . Yok hala daha geliyor RX 590 Driver güncellemesi. Ben sadece RX 5700XT serisinin üzerine düşecekler bakımından söylemiştim. Genişletmek için tıkla... Şimdi oldu.
edige Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 194 10 Kasım 2019 #53 Akerfeldt dedi: BIOS switch tuşu nedir ne işe yarar hiçbir bilgim yok. BIOS switch tuşunun olduğundan bile haberim yok. Genişletmek için tıkla... Radeon Yazılım Sürümü 19.9.3 Bios switch kartın çıkış kablolarına yakın, arka plakada bir girinti var onun içerisinde ki tuş.
Akerfeldt dedi: BIOS switch tuşu nedir ne işe yarar hiçbir bilgim yok. BIOS switch tuşunun olduğundan bile haberim yok. Genişletmek için tıkla... Radeon Yazılım Sürümü 19.9.3 Bios switch kartın çıkış kablolarına yakın, arka plakada bir girinti var onun içerisinde ki tuş.
alper9335 Kilopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 950 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2019 #54 edige dedi: Radeon Yazılım Sürümü 19.9.3 Bios switch kartın çıkış kablolarına yakın, arka plakada bir girinti var onun içerisinde ki tuş. Genişletmek için tıkla... O tuş sağda mı olmalı konum olarak solda mı?
edige dedi: Radeon Yazılım Sürümü 19.9.3 Bios switch kartın çıkış kablolarına yakın, arka plakada bir girinti var onun içerisinde ki tuş. Genişletmek için tıkla... O tuş sağda mı olmalı konum olarak solda mı?
edige Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 194 10 Kasım 2019 #55 alper9335 dedi: O tuş sağda mı olmalı konum olarak solda mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
alper9335 dedi: O tuş sağda mı olmalı konum olarak solda mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et