Çözüldü RX 590 "No AMD Graphics driver installed" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar, bu sabah bilgisayarı ilk açtığımda monitöre görüntü gitmedi.
Sonra kapatıp bir daha başlattığımda sorunsuz şekilde bilgisayar açıldı ancak ekran kartının fanları durmamıştı. Ben de MSI Afterburner'den kontrol edecektim ancak bütün değerler 0 yazıyordu.

Sonra AMD'yi açmak için Alt+R yaptım ve açılmadı. Ben de arama yerine AMD yazıp programı oradan açmaya çalıştım. Sonra da bu hatayı aldım.

Düne kadar sorunsuz çalışan kart neden bu sabah böyle bir hata verdi? Ayrıca yeni format attım, virüs girme ihtimali pek yok gibi.
Ayrıca ek olarak az önce aygıt yöneticisi üzerinden RX 590'ın üzerinde ilginç bir işaret gözüküyordu ve sağ tıklayıp cihazı etkinleştir yaptım. Ondan sonra bu hatayı aldım.

Bu hatayı yaşayan başka arkadaşlarımız varsa bu şekilde yapıp belki çözüme ulaşabilir.
Ayrıca ekran kartına sağ tıklayıp özellikler dediğimde aygıt durumu kısmı şu şekilde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam merhaba, iki gündür ben de aynı hatayı alıyorum. Her bilgisayarı açtığımda sürücüyü görmüyor, elle kuruyorum. 21.4.1 sürümünü kullanıyorum, rapor gönderdim. Bu sürüm mü hatalı acaba, siz çözdünüz mü?

Sürücüyü tekrardan yükledim, bir daha yapmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…