Ben değil Donanım arşivinin videosunda bu durum. 1920x1080 de oynuyordu yüksek ayalardahangi çözünürlük ve ayaları kullanıyorsunuz?
kusura bakmayın biraz eski konuya yazıyorum ama hocam aynı ekran kartını ben 2 gün önce aldım Mesela CS GO'da 65 Derece oluyor ve fanlar başlıyor hızla dönmeye birazcık gürültülü oluyor normal mi ?@lipente
Kullandıkları test sisteminin diğer özellikleri, bileşenleri nelerdir?
Büyük ihtimalle besleyebilecek bir işlemci ve RAM ile yapılmıştır. O halde yüksek ayarlarda ve 1080p oynayışta o değerler normaldir. Bu biraz da ekran kartının malzeme yapısına bağlıdır. Örneğin kaç fanlı, soğutma bloğu nasıl, fanların türü ne vb. etmenler, ısı değerlerini etkileyebilir.
Benim de sistemim AMD tabanlı olduğundan RX590 modelinin ASUS üretimi ürününü tercih ettim(3 fanı var). Eğer sizin baktığınız testte kullanılan ürün Sapphire üretimi, ya da XFX ise bu modellerde yüksek sıcaklık görülmesi normaldir. Haliyle 2 fanlı modellerdir bunlar.
Bende 2 fanlı msı RX 509 var, %99 yük altında oda sıcaklığı 32 derece iken %34 otomatik fan hızında 68 derece en fazla oluyor.@lipente
Kullandıkları test sisteminin diğer özellikleri, bileşenleri nelerdir?
Büyük ihtimalle besleyebilecek bir işlemci ve RAM ile yapılmıştır. O halde yüksek ayarlarda ve 1080p oynayışta o değerler normaldir. Bu biraz da ekran kartının malzeme yapısına bağlıdır. Örneğin kaç fanlı, soğutma bloğu nasıl, fanların türü ne vb. etmenler, ısı değerlerini etkileyebilir.
Benim de sistemim AMD tabanlı olduğundan RX590 modelinin ASUS üretimi ürününü tercih ettim(3 fanı var). Eğer sizin baktığınız testte kullanılan ürün Sapphire üretimi, ya da XFX ise bu modellerde yüksek sıcaklık görülmesi normaldir. Haliyle 2 fanlı modellerdir bunlar.
kusura bakmayın biraz eski konuya yazıyorum ama hocam aynı ekran kartını ben 2 gün önce aldım Mesela CS GO'da 65 Derece oluyor ve fanlar başlıyor hızla dönmeye birazcık gürültülü oluyor normal mi ?
Bende 2 fanlı msı RX 509 var, %99 yük altında oda sıcaklığı 32 derece iken %34 otomatik fan hızında 68 derece en fazla oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.