RX 590 ROG Strix vs RX 590 Nitro SE

ahmet ak

Hectopat
Daha fazla  

Recep abi cevaplarsa sevinirim. İlk önceliğim watmann hatası vermemesi. İkincisi ısınmaması.

Son düzenleyen: Moderatör:

Recep abi cevaplarsa sevinirim. İlk önceliğim watmann hatası vermemesi. İkincisi ısınmaması.
RX590 kullanıpta Wattman hatası ile karşılaşan daha görmedim iki modelde gayet iyidir ancak ROG Strix soğutma anlamında kesinlikle daha iyi. Bütçe belirtirseniz başka modellere yönlendirebilirim.

Yalnızda 200 TL farkla iki isteğinizde karşılanır üstelik çok daha yüksek performansla.
TUF model ekran kartlarını ben kesinlikle önermiyorum hatta sadece ben değil forumdaki herkes önermiyor. Soğutma bloğu aşırı küçük, aynı şekilde fanlarda.

RX590 kullanıpta WattMan hatası ile karşılaşan daha görmedim iki modelde gayet iyidir ancak ROG STRIX soğutma anlamında kesinlikle daha iyi. Bütçe belirtirseniz başka modellere yönlendirebilirim.

TUF model ekran kartlarını ben kesinlikle önermiyorum hatta sadece ben değil forumdaki herkes önermiyor. Soğutma bloğu aşırı küçük, aynı şekilde fanlarda.

Reis ASUS'ta çekirdek hızı var bir de Max. Çekirdek hızı var. Ama diğerinde yok Max. Ne anlama geliyor bu Max?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hangisini aldın hocam, ben de bu iki ürün arasında kaldım.

AMD'nin bütün kartlarında Wattman hatası var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı