RX 590, Ryzen 7 2700X vs GTX 1660 Ti, i5-9400F

sim0nex

Decapat
390848

Bu iki sistem arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Sebebiyle yazabilirseniz sevinirim. Değişim önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

İkisinide almam, 2700X fazlasıyla abartı. Diğerinde de 32 GB RAM ne iş yapıcak? Sistemler dengesiz.

Biraz fiyat araştırması yaparsanız bu sistemi, bütçenize uygun denk getirebilirsiniz.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinide almam, 2700X fazlasıyla abartı. Diğerinde de 32 GB RAM ne iş yapıcak? Sistemler dengesiz.

Biraz fiyat araştırması yaparsanız bu sistemi, bütçenize uygun denk getirebilirsiniz.
Eki Görüntüle 390852
cevap için teşekkürler.
ssd/hdd var elımde.

ZALMAN ZM500-LE 500W GÜÇ KAYNAĞIm da var bu iş görür mü watt değeri yetersiz kalır mı bu ekran kartına?

Bir kere üsttekini kesinlikle almayı düşünmezdim bile. Çünkü, ekran kartı ile işlemci çok orantısız. O işlemciye fazladan para vereceğime, R5 2600 alır, ekran kartını en kötü GTX 1660 TI yapar, RAM'i ise 16 GB da bırakırdım. Gayet yeterli bir sistem olurdu. Ama illa bu ikisinden birini alacaksanız eğer, eğer oyun oynamak içinse kesinlikle alttakini, eğer render işleri için, program kullanma açısından daha rahat etmek için ise üsttekini alırdım. Ama tekrar söyleyeyim, RX 590 lı bir sisteme 6000 TL çok fazla bir rakam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı