O onurkral14 Kilopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 612 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2019 #1 Bilgisyarımı daha yeni aldım. Bütün sürücülerini bugün indirdim ama bir şeyler yüklemeye çalıştığımda donuyor ve sadece mouse hareket ediyor, Youtube' de gezinirken bir problem olmuyor lütfen yardım edin. Parçalarım: Sapphire RX590 R5 2600X Asus Tuf B450 Corsair DDR4 8 GB RAM Samsung Evo 860 250 GB
Bilgisyarımı daha yeni aldım. Bütün sürücülerini bugün indirdim ama bir şeyler yüklemeye çalıştığımda donuyor ve sadece mouse hareket ediyor, Youtube' de gezinirken bir problem olmuyor lütfen yardım edin. Parçalarım: Sapphire RX590 R5 2600X Asus Tuf B450 Corsair DDR4 8 GB RAM Samsung Evo 860 250 GB
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 20 Şubat 2019 #2 Bios'unuz güncel mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bios'unuz güncel mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TLPA Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 2.213 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2019 #3 Kullandığın Windows'ta bir sorun olabileceği ihtimalini gözet. Sonuçta Windows'u kurarken bir donma gibi durumlar hiç yaşamadın değil mi? Buradan güncel Windows 10'u ücretsiz olarak indirebilirsin : Windows 10'u İndirin LayThese dedi: Bios'unuz güncel mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Asus gibi bir firma, sence anakartı bu şekle sokacak bios ile yayımlar mı? Hele ki B350'de değil B450 ve TUF serisi bir anakarttan bahsediyoruz... Artı 0 Eksi
Kullandığın Windows'ta bir sorun olabileceği ihtimalini gözet. Sonuçta Windows'u kurarken bir donma gibi durumlar hiç yaşamadın değil mi? Buradan güncel Windows 10'u ücretsiz olarak indirebilirsin : Windows 10'u İndirin LayThese dedi: Bios'unuz güncel mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Asus gibi bir firma, sence anakartı bu şekle sokacak bios ile yayımlar mı? Hele ki B350'de değil B450 ve TUF serisi bir anakarttan bahsediyoruz...