Merhaba arkadaşlar sistemim RX 590 Ryzen 2600 16x2 GB RAM B450M S2H anakart ve internetten baktığımda insanlar neredeyse aynı sistemle Marvel Spider-Man oyununda high ayarlarda 60 FPS alıyor ben ise Low ayarlarda bile 20-25 FPS alıyorum bunun nedeni ne olabilir? Sürücülerim güncel.
Ekran Kartınızın Markası Ne Ayrıyeten Bir Fan Alıp Dengeleyebilirsiniz Ama Muhtemelen Ekran Kartınızın Fanı Çalışmıyor Veya Kendini Kitliyor Bir Süre Sonra
Kendi sitesinden en güncel versiyonunu kurdum siz deyince baktım CPU sıcaklığı 90 dereceleri buluyor sanırım yeni bir CPU fanı alıp termal macun yenilemem lazım.
Ekran kartınızın markası ne ayrıyeten bir fan alıp dengeleyebilirsiniz ama muhtemelen ekran kartınızın fanı çalışmıyor veya kendini kitliyor bir süre sonra.
Saphhire Pulse. Sanırım sorunu buldum ya CPU aşırı ısınıyor ve kendini limitliyor oyunu oynarken 95 dereceye çıkıyor ve performans sınırda diyor. İşlemci fanı ve termal macunla çözülür sanırsam ve dediğiniz şey için de ekran kartı fanı çalışıyor.
Saphhire Pulse. Sanırım sorunu buldum ya CPU aşırı ısınıyor ve kendini limitliyor oyunu oynarken 95 dereceye çıkıyor ve performans sınırda diyor. İşlemci fanı ve termal macunla çözülür sanırsam ve dediğiniz şey için de ekran kartı fanı çalışıyor.
MSI afterburnurdan fan ayarınızın tikini açın ve %100 getirin bir de öyle deneyin olmazsa ekran kartınızın fanında bir sorun vardır ısınınca kendini kilitleme özelliği sorunlu çalışıyor olabilir.
MSI afterburnurdan fan ayarınızın tikini açın ve %100 getirin bir de öyle deneyin olmazsa ekran kartınızın fanında bir sorun vardır ısınınca kendini kilitleme özelliği sorunlu çalışıyor olabilir.