RX 590 sistemde ekran gidiyor

LookUpShutUp

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
8 gb
Ekran kartı
Rx 590
Anakart
Gigabyte h610m
İşlemci
İ3 12100f
Merhaba yeni sistem topladım ve sistemde RX 590 var. Sorunum: Furmak testine veya herhan bir oyuna girince atıyor veya ekran kapanıp açılıyor driverları güncelleyip denedim yine aynı. Güç kaynağım da tam modüler Corsair CX550F sorum şu: PSU'da tek kanaldan 6+2 şeklinde 2 kablo var toplam 18 pin ve RX 590'ın da 14 pin gereksinimi var. Ben de tek kanaldan 6+2 + 6 bağladım acaba sorun tek kanaldan bağladığım için PSU'da mı yoksa ekran kartı mı sorunlu.

Ekran kartı 2.el heralde. Aldığın kişi oyun testi yapmadı mı? Arızalı satmış gibi duruyor. Yüke girince çöküyor sanki
Evet 2. El sahibinden uygulamasından şehir dışından aldım. İlanda furmarkta 78 dereceyi görüyor max diyordu. Ekran kartınının switch bios tuşu var overclock switchde ekran vermiyor güvenli switchde ekran veriyor sadece. Testlere girdiğimde ise ekran gidiyor veya uygulama kapanıyor.

Undervolt deneyebilirsin.
Undervolt işe yarar gibi oldu peki bu undervolt işlemi kartın verimini düşürür mü acaba

Evet 2. El sahibinden uygulamasından şehir dışından aldım. İlanda furmarkta 78 dereceyi görüyor max diyordu. Ekran kartınının switch bios tuşu var overclock switchde ekran vermiyor güvenli switchde ekran veriyor sadece. Testlere girdiğimde ise ekran gidiyor veya uygulama kapanıyor.

Undervolt işe yarar gibi oldu peki bu undervolt işlemi kartın verimini düşürür mü acaba
Güzel bir undervolt performansta kayıp yaşanmıyor denecek kadar az performans düşürüp kartın daha az güç çekmesini sağlar. Isı değerleri azalır. Ürün sizde crash verip arkadaşta crash vermemesi de garipmiş. İade edebiliyorsanız iade edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı