RX 590 Special Edition Fan Hızı Sorunu

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Arkadaşlar son 3-4 gündür bu sorunla uğraşıyorum. MSI Afterburner programıyla kontrol ediyorum, ekran kartı fanı oyunlarda 1700 RPM ile çalışırken birden 2300 RPM'ye fırlıyor ve sesli çalışmaya başlıyor sonra kendiliğinden tekrar 1700 RPM'ye geri dönüyor. Bugün Watch Dogs oynarken gene 2300 RPM civarlarına çıkıyor ve ESC'ye basıp oyunu durdurduğum an tekrar 1700 RPM'ye düşüyor. İkide bir hızlanıp durması sinirimi bozmaya başladı bu ara. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi bilmiyorum hocam siz bana ben size soruyorum şuan 😂 75 derecede en fazla 1450 RPM görmüşümdür oyunlar için konuşuyorum. Bir kez 15 dakikalık Funmark testi yapmıştım o zaman 1800 lere çıkınca endişelenip kapatmıştım ne yalan söyliyim.😃 Dediğiniz gibi kasayla alakası vardır belki.
Hocam bugün merak ettim GTA 5’e girip deneme yaptım. MSAA’yı da açtım biraz zorladım pc’yi. 1100 RPM’de seyretti genel olarak. Ben yüksek RPM’de çalıştığını sanıyordum ama normalmiş. Yanlış bilgi vermiş oldum özür dilerim okuyanlardan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı